Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 22, 2011 12:48 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Jedna jedna ważna chyba,moja obserwacja.
Saszka dostał już dwie dawki homeopatyków.Dostaje je w piątki.Tak przed pierwszym piątkiem jak i drugim(wczoraj)brzuch Saszy zaczyna jakby rosnać/pęcznieć,niby nie wiele,ale jednak różnica w ciagu kilku dni jest.W piątek po dawce leków,do późnego wieczora brzuch maleje,nie jest już balonikowato okrągły,napęczniały.
Dla czego?Nie wiem,ale od wtorku,podejrzewam,jego brzuch znów zacznie się nieznacznie powiększać,z każdym dniem troszkę.W piątek,po kolejnej dawce znów "opadnie".
Czy są badania które odpowiedzą na pytanie czy jama brzuszna Saszy wypełnia się woda?inną supstancją?puchnie czy moze coś innego sie dzieje?nie wiem.Nie pytałam lekarza,bo dopiero wczorajsze zmniejszenie sie brzucha dało mi wrazenie "systematycznosci",powtórzyła sie ta sytuacja dokładnie tak jak w zeszłym tygodniu z relacji młodych.W poniedziałek bedę o to pytać.
Moze ktos wie,są jakieś badania,czy nie?Potrzebne teraz Saszy czy nie?
Legnica

Post » Sob sty 22, 2011 12:55 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Boo pisze:Wiesiu, po tym, co napisałaś, ja już nie mam co napisać.

Nie jest to absolutnie zarzut w Twoim kierunku i proszę nie odbieraj tego w ten sposób, jestem ostatnią osobą, która by je Tobie stawiała. Po prostu swoimi słowami, zamknęłaś mi buzię.

Jestem przewrażliwiona.Nie przez Ciebie.Nigdy nie sprawiłaś mi przykrosci.
Jestem cholernie przewrażliwiona przez to co dzieje sie czasem na forum.
Boo ja tak myślę,ze gdybys napisała wprost na watku ze uwazasz tak czy tak,to chwila moment i naczytałabys sie czegoś na swój temat,wrony nie spią,czatuja tylko w watkach na "otwarcie"dyskusji na temat diagnoz,leczenia,kompetencji DT,lekarzy.
Pojawiają się najczesciej wraz z problemai zdrowotnymi któregos kota.Po to aby ocenić a przede wszystkim wykazać sie własną jedynie słuszną wiedzą "na odległosc".
Przepraszam Boo,nie chciałam Cię urazić.Napisz proszę na mail,bardzo potrzebuję rady,Saszka tym bardziej.
To forum mnie wykańcza.
Legnica

Post » Sob sty 22, 2011 13:56 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Niestety masz Wiesiu rację :(

Napiszę wieczorkiem.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Sob sty 22, 2011 14:03 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

:cry:
Sasza cieżko oddycha.Oddech płytki,bardzo długi.Jakby oddychał przez gruby materiał.
Oczka mu sie zmieniły,są jakby białawe.
Muszę jechać do weta.
Legnica

Post » Sob sty 22, 2011 15:11 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Saszka?? :ok: :ok: Wiesiu jesteśmy wszyscy z Tobą.

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Sob sty 22, 2011 15:44 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Wiesiu, nie wiem co z Saszą, trzymam kciuki za niego. Ale co by nie było, podarowałaś mu rok wspaniałego życia. Bez Ciebie, jego dawno by już nie było, umarłby głodny na mrozie, niczyj, nie kochany. To wszystko dostał u Ciebie.
Saszka, walcz chłopie, bo masz o co !!

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Sob sty 22, 2011 16:26 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Saszka [']

zmiany narzadów wewnętrznych,ogólne wyniszczenie organizmu
Legnica

Post » Sob sty 22, 2011 16:37 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Saszko, kocurku...
[']

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Sob sty 22, 2011 16:39 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Oj, Szaszeńko
[*]

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob sty 22, 2011 16:45 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Nie wierzę... :( [*]
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Sob sty 22, 2011 17:02 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Wiesiu dałaś mu dom na ostatnie miesiące życia przytulam Cię mocno
Saszka brykaj szczęśliwy za tęczowym mostem

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob sty 22, 2011 17:06 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Obrazek
Sasza ... pozostaniesz w moim sercu. Obrazek
Do zobaczenia za Tęczowym Mostem Staruszku.

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Sob sty 22, 2011 17:08 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Bardzo współczuję Wiesiu :cry:

Dziewczyny mają rację .Dałaś mu rok życia i jeszcze miłości ... :1luvu:
To był kochany kot ...

[*]
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob sty 22, 2011 17:21 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Kochany kotek ['] tak mi strasznie przykro :cry:
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob sty 22, 2011 19:32 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

śpij kocie.

Wiesiu, jesteś moją krajanką, kilkanaście lat mieszkałam w Legnicy, ściskam mocno i dziękuję Ci za dom dla Saszy. Zrobiłaś to co możliwe i to co w ludzkiej mocy. Dziękuję.

No i doskonale rozumiem Twoje obawy przed "nalotami" na wątek, niesmak mam nie raz nie dwa.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]