Pomoc dla RadomskaRadomszczańskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami traci 28 lutego lokal, w którym prowadziło przytulisko dla kotów. Andżelika 1952 bezskutecznie poszukuje na terenie Radomska nowego pomieszczenia. Aby jej pomóc, na forum powstał pomysł napisania pisma do radnych Rady Miejskiej w Radomsku z prośbą o pomoc. Pismo stworzyła pluskwa6 i jest ono na stronie, do której link poniżej.
Chcę także wysłać to pismo do radnych Radomska, lecz pomyślałam, że będzie miało ono większe znaczeniej, jeśli podpisze je wiele osób z Forum Miau wspólnie, których można by nazwać np. wolontariusze z Wrocławia.
Jeśli ktoś z czytających ten wątek zna Andżelikę i RTOZ z Radomska i chciałby podpisać się pod pismem, prosze dać mi znać na PW. Odpowiem, gdzie możemy się spotkać.
Pismo można także wysłać mailem, podając tylko nazwiska, lecz myślę, że lepszy byłby papier z podpisami.
Jeśli mój pomysł nie wydaje się trafny, można oczywiście wysłać pismo do Radomska tylko we własnym imieniu. Adres i instrukcja na stronie pod tekstem pisma. Powinno ono dotrzeć do Radomska do końca stycznia - mailem lub na papierze.
viewtopic.php?f=1&t=122554&p=6951952#p6951952Watek eksmisyjny
viewtopic.php?f=1&t=122558