Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 21, 2011 22:07 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

No to super, Dorotko! :ok: :piwa:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt sty 21, 2011 22:08 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

no to już do przodu :D
może z czasem , jak już na miejscu będziesz znajdziesz coś odpowiedniego,
puki co aby ciepło, czysto było.
No i ludzie lubią zwierzaki a to duuuuży +
:piwa:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt sty 21, 2011 22:09 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Zobaczymy, co bedzie, ale tam bedzie dobrze.

Ale teraz ide spac, bo rypne. Trzymajcie sie cieplo. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt sty 21, 2011 22:21 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Jesteś :1luvu: Super, że lokum jest :piwa: a mieszkania wszystkie mają swoje wady i zalety. To co sie zdecydowałaś to sliczna okolica, no i tricolorka :1luvu: i koza :1luvu: i koniki :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt sty 21, 2011 22:35 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Wspaniale! Brawo!!! Gratuklacje!!!!!! :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt sty 21, 2011 22:39 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Super!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt sty 21, 2011 23:20 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Dorotko a może sprzedać tą szafę z sypialni a kupić mniejszą i do tego komodę na przedpokój? Macie tam takie sklepy z używanymi meblami? U nas są takie komisy i można za półdarmo kupić. Albo na Allegro (coś ja E-bay).
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sty 22, 2011 5:14 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Dorotko, bardzo się cieszę! :ok: :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 22, 2011 21:11 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Nie moge sie pozbierac na jedna gromadke. Co sie rusze to w glowie tango.
O szafie musze pomyslec. W poniedzialek zadzwonie do wlascicielki i poprosze, zeby mi ta sciane wymiezyla.

Duzo dzis plakalam. Rodzina mnie w spokoju nie zostawia. Jak tak dalej bedzie, to wyciagne konsekwencje.

SecretFire

Post » Sob sty 22, 2011 21:15 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Secret, kochana, nosek do góry Obrazek
Ostatnio edytowano Sob sty 22, 2011 21:15 przez babajaga, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob sty 22, 2011 21:15 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Pewnie, że taka zmiana to poważna sprawa i natłok różnych myśli przez głowe przelatuje :roll: A czemu płaczesz ? Przeciez życie Ci sie zmienia na lepsze . Wiem, jak rodzina potrafi nabełtać człowiekowi w takiej sytuacji, współczuję. Nie słuchaj ich - wiedz swoje !!!

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sty 22, 2011 21:25 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

babajaga pisze:Secret, kochana, nosek do góry Obrazek

O! :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob sty 22, 2011 21:27 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Ja najlepiej wiem JAK rodzina potrafi w stresowych sytuacjach napsuć krwi... Bo my z Dorotą mamy tę samą rodzinę :twisted:

Dorota... Ja moim jak już przeginają po prostu wygarniam kawę na ławę i zamykam się w swoim pokoju.
Nos do góry. Oni się denerwują i wyładowują to na Tobie. Nie bierz do bani.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob sty 22, 2011 21:58 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

To, ze jestem teraz chora i oslabiona, jeszcze wiecej wykorzystuja i nacisk robia. Nie mam sily, zeby sie bronic. Ale przeciesz ja i tak nie chce walczyc. Ich logika jest taka opetana, ze nie nadazy sie. Mi sie wydaje, ze oni tak bija na okolo, bo traca kontrole nade mna i to im sie najmniej podoba. Oni marzyli cale zycie o jakiejs zmianie moze a ja to naprawde robie. Wybrykam poza rodzinny ogien.

Lilly bawi sie ladnie w kartonach a Emil spi kolo karolyfera. Ciekawe jak im sie bedzie nowe mieszkanie podobac. W kuchni i lazience bede miala malutkie okna dachowe. W kuchni bede mogli ale na maciupenkim parapeciku siedziec i patrzec na dwor. Przez balkon nie wiem, czy beda cos widziec. A ulicy tam nie ma do wygladania jak tutaj. Zawsze sie na chodniku cos dzialo, teraz nawet chodnika nie bedzie... Ale w lato bedzie fajnie, jak konie na lakach beda i motylki im na balkon wleca.

Moja dolina - Przetlumaczone nazywa sie ta miejscowosc "Mala dolina trawy"
http://www.google.de/imgres?imgurl=http ... 4gash8yNCg

http://www.kleines-wiesental-entdecken.de/index.html

SecretFire

Post » Sob sty 22, 2011 22:03 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Tam jest pięknie Secret, będziesz tam szczęśliwa, zobaczysz!!!!!! :1luvu:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]