Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 21, 2011 20:59 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Kciuki są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt sty 21, 2011 21:04 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

musi być dobrze :ok:
Obrazek

agrazka

Od: Wto lis 30, 2010 23:35

Post » Pt sty 21, 2011 22:35 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Dobrze że już po wszystkim, jak się laleczka czuje?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sty 21, 2011 23:36 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Tyle wiem, że biedactwo po narkozie dochodzi do siebie.

Ania poszła (próbować) spać, bo zapewne będzie jej pilnowała w nocy i ze snu nie za wiele będzie...
najszczesliwsza

Post » Pt sty 21, 2011 23:48 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Anna Kubica pisze:Melunia już się wybudza ,został usunięty cały gruczoł mleczny wraz ze zmianami ,jeśli będzie się odbudowywało (odpukać) będzie robione badanie histopatologiczne ,ale ja wiem że nie będzie to wcale potrzebne :ok: ,brzusio w porządku ,jedynie Pan doktor doczepił się do ....sadełka Melusi i stwierdził że powinna jeść lekkostrawnie bo" swoje lata ma" :roll:
Mela to duuuuży koteczek i dużo musi jeść Ci Weterynarze to się nie znają..... :wink: uszka w porządku i ta wrażliwość wynika ze strachu :( biedna Melunia tyle wycierpiała z tymi ucholkami :(
Teraz czekam na Melę ,przyjedzie po 19 ,Pan doktor przywiezie dziewczynę ..a człowiek nie dość że na NFZ to jeszcze w kolejkach musi stać.....eh ....
Trzymajcie za Melę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Na pewno wszystko będzie dobrze :ok: a kochanego ciałka nigdy dość :roll:

Co do tego NFZ - koty w odrożnieniu od ludzi potrafią się w życiu ustawić. Dach nad głową za friko, wikt i opierunek też darmo. Podatków ani zusów nie płacą, pracować nie muszą, a i tak wszyscy się cieszą, kiedy taki leniuszek wyleguje się na środku łóżka :mrgreen:

Kolorowych snów :balony:

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob sty 22, 2011 8:49 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Jak tam Melusia się czuje?
I jej opiekunka ofkors też? :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob sty 22, 2011 10:07 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

No tak.. wczoraj usiłowałam wcześniej zasnąć i....udało się do 24 :mrgreen: o północy Meli ubzdurało się że musi wejść na lodówkę :evil: i żadna perswazja jej nie przekonała że nie wolno :!: musiałam ją wsadzić poczekać aż się jej znudzi i zdjąć :roll: i wpadłam na genialny pomysł :idea: zamknę ją u syna w pokoju (tylko tam są drzwi, rozsuwane na dodatek )
Rano -drzwi otwarte 8O ,kota nie ma w pokoju....Mela w kuchni na parapecie wygląda przez okno 8O
dostała śniadanko ,wymruczała się za wczoraj :mrgreen: ,wycałowała się też za wczoraj (Pan doktorek pewnie nie całował.... :evil: ) i poszła spać.
Jak ona otworzyła te drzwi :?: :?: Niesamowity cwaniak, a z pozoru taka gapa z tym jęzorkiem wywalonym :D
Anna Kubica

Post » Sob sty 22, 2011 10:31 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Bo te koty nasze szylkrety takie są po prostu zdolne :) o! :)
najszczesliwsza

Post » Sob sty 22, 2011 10:36 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Mądra Mela :ryk:
Jak dobrze, że wszystko w porządku i tak ładnie doszła do siebie :ok: :ok: :ok:

kamari

Post » Sob sty 22, 2011 13:14 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

:)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob sty 22, 2011 18:00 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Jeszcze jedną istotną rzecz powiedział mi wczoraj wet-że Mela była bardzo dobrze odżywianym kotem :!: :!:
Co mogło się stać że biedactwo znalazło się w schronisku ..... :(
Anna Kubica

Post » Sob sty 22, 2011 18:03 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Dobrze odżywiać to jedno, zabezpieczyć okna to drugie, tak samo z wypuszczaniem kota...

A może ktoś wyjeżdżał i oddal kota? Albo ktoś zmarł i tam wylądowała?

Było, minęło.

Mela ma super DT i znajdzie jeszcze lepszy (da się?) DS :ok:
najszczesliwsza

Post » Nie sty 23, 2011 21:50 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

A jak się Melcia czuje?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sty 24, 2011 11:17 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Od poniedziałku :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon sty 24, 2011 14:01 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Jak tam Melania ? No i jej pańcia, oczywiście :mrgreen:

kamari

[poprzednia][następna]