Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 21, 2011 20:46 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Obrazek
spokojnie daje sobie swietnie radę :)
Pewnie, ze pańcia kocha przytulaka

Franek kocha ogród, pilnuje się jednak bardzo (na szczęście)
Obrazek
Teraz zimą wyalzi na 5 minut , przychodzi się ogrzać i znów miałczy żeby go wypuścić :) a ja za oddzwierngo robię :?
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt sty 21, 2011 21:06 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Zwracam honor Franiowi :kotek:
wybaczcie :oops:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt sty 21, 2011 21:12 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Franio to ten maleńki kociak uratowany na jakiejś działce, tak? teraz zajarzyłam :|
byłam pod wielkim wrażeniem czytając jego wątek.
Kurcze, taka ciupinka była o krok od smierci, a teraz proszę jakie kocisko piękne. No ale z tymi psami to sobie pogrywał...
niech się cieszy że ma ogon :D
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt sty 21, 2011 21:27 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

:piwa:

Bo mam psy cudowne - wszystko co ich jest pod ochroną - koty też - jedynie jak micha jest to Franek musi być km dalej :) ale on już o tym wie. Parę razy głośno dały mu to do zrozumienia. Jak mają go dość to zwyczajnie odchodzą. Kiedy byl mały to uczyl się na nich polowania. A skoro już zaśmiecam wątek Twoich kotków swoimi to jeszcze ta fotka. To pierwsze dni wspólne
Obrazek
Obrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Pt sty 21, 2011 21:34 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Oto wspaniała Buri pościelowa:

Obrazek

Obrazek

A tak swoją drogą to Tito też chętnie bym obejrzała :)

Obiecałam sobie więcej nie wciągać się w fora internetowe a tu link do "fanów" storczyków. No czuję, że jednak zniknę tam.....
magdajedral

Post » Pt sty 21, 2011 21:43 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

a jednak będzie piżama party :) :kotek: :piwa:
Buri dameska w pieleszach

wciągaj się magda wciągaj :mrgreen:

EdytaB_a

Post » Pt sty 21, 2011 21:51 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Gdzieś mi zginął jeden post z odpowiedzią :oops: a chcę powiedzieć że niczego nie zaśmiecasz :piwa:
sama chciałam wszystkich poznać :oops:

Madziu, chyba nie chcesz zamienić kiciów na kwiatki... 8O

Piękna ta moja Tygrysica, co? piękna i grzeczna, dziś mija tydzień jak jesteśmy razem, a Buri nawet liznęła dziś Tita po nosie :1luvu:
martwi mnie tylko ten kaszel, nie wiem co to może być skoro nie jest przeziębiona, kłaki też raczej nie
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt sty 21, 2011 22:12 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

rosliny i zwierzęta to 2 moje tematy na orach - na innych się nie udzielam.
A na tamtym zawsze coś cennego można wyczytać.

Takie kicie jak burania były u mojej kochanej babci, były niesamowite. I tak mi sentyment do nich został .

EdytaB_a

Post » Pt sty 21, 2011 22:16 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Oj co to to nie. Nie ma szans abym zamieniła kicie na kwiaty. Tym bardziej, że kwiaty toja raczej tylko podziwiać umiem bo z ich hodowlą to różnie bywa u mnie niestety.........
magdajedral

Post » Pt sty 21, 2011 22:23 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

:roll:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt sty 21, 2011 22:28 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

nie trzeba nic zamieniać
można lączyć :)

EdytaB_a

Post » Pt sty 21, 2011 22:30 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Ta i przy okazji się z TŻem rozłączę :) Tę pasje pozostawię ukrytą..... przynajmniej na razie.
magdajedral

Post » Pt sty 21, 2011 22:39 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

EdytaB_a pisze:nie trzeba nic zamieniać
można lączyć :)

właśnie :piwa:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob sty 22, 2011 21:10 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Błagam pomóżcie mi uratować dwa 2 letnie owczarki niemieckie. Ich właściciel chce je uspać!!!!!!!!!!!!!!! Mam tydzień, w sobotę podobno jest już weterynarz umówiony........ Psiaki obecnie są na mazurach (dokaldnie jeszcze nie wiem gdzie) ale oczywiście transport możliwy wszędzie. KOMU ŚLICZNE PIESKI DO OGRODU LUB NA PODWÓRKO?????

Jolu przepraszam za wtrącenia, ale sprawa pilna no i w słuszna.
magdajedral

Post » Sob sty 22, 2011 21:33 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Proszę o podbijanie wątku:

viewtopic.php?f=21&t=123127
magdajedral

[poprzednia][następna]