Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 20, 2011 19:29 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

shira3 pisze:
jozefina1970 pisze: Shira, to Wy chyba kiedyś tak urzędowałyście?

Każda ze swoją flaszką :mrgreen: :ryk:

No, ba - tego się nie da przez Skypa polać :ryk:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt sty 21, 2011 7:12 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Cześć Słoneczka! :)
Dorotko, zyczę powodzenia i trzymam kciuki :ok:
I zdrowiej szybciutko, bo jak pić, to przy dobrej kondycji :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sty 21, 2011 9:46 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Powodzenia!! Wybierz fajne mieszkanko! :ok:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt sty 21, 2011 10:03 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Szerokiej drogi, gumowych drzew i właściwych decyzji Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt sty 21, 2011 16:39 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Nerwówkę przygotowań tu sie czuje :mrgreen: Ale jeszcze troszkę i będzie po wszystkim :ok:
No tak, Wy macie w Niemczech te swoje wystawki :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt sty 21, 2011 17:03 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Powodzenia Dorotko. :ok: :ok: :1luvu:

Kajtuś już w domku. :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sty 21, 2011 18:43 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Jak tam lepiej już?

Witam z wieczora
Ja dziś chyba jakieś winko wypiję ...
W pracy dają mocno w kość :twisted:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt sty 21, 2011 18:44 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Edytka, nic nie mów o pacy - jak wyjechałam o 9 rano, to wróciliśmy piętnaście po drugiej :evil:
A czuję się, jakbym pole zorała... Ratuję się pifkiem :-)

jozefina1970

Post » Pt sty 21, 2011 20:00 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

jozefina1970 pisze:Edytka, nic nie mów o pacy - jak wyjechałam o 9 rano, to wróciliśmy piętnaście po drugiej :evil:
A czuję się, jakbym pole zorała... Ratuję się pifkiem :-)

Gdyby nie to, że Ole musialam z przedszkola zabrac to bym siedziała do nocy :twisted:
Coś bredzili żeby w sobote przyjśc 8O chyba z lekka ich po....ło
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Pt sty 21, 2011 21:00 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Sporo mnie ominęło (pożegnanie :( ) ale teraz czekam cierpliwie na Secret aż sie odwzwie. Ciekawe jak ona tam

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt sty 21, 2011 21:28 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

jasdor pisze:Sporo mnie ominęło (pożegnanie :( ) ale teraz czekam cierpliwie na Secret aż sie odwzwie. Ciekawe jak ona tam

Też jestem ciekawa...
Ale jakie pożegnanie? ona dzisiaj powinna być z powrotem, żegnała się tylko na dzisiaj

jozefina1970

Post » Pt sty 21, 2011 21:31 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

No właśnie :kotek:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sty 21, 2011 21:32 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

jozefina1970 pisze:
jasdor pisze:Sporo mnie ominęło (pożegnanie :( ) ale teraz czekam cierpliwie na Secret aż sie odwzwie. Ciekawe jak ona tam

Też jestem ciekawa...
Ale jakie pożegnanie? ona dzisiaj powinna być z powrotem, żegnała się tylko na dzisiaj

Ale mnie właśnie tyle nie było :mrgreen: a na każdy wyjazd pożegnanie jest i życzenia szerokiej drogi :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt sty 21, 2011 21:33 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

ona dziś pojechała z koleżanką mieszkania miala oglądać :D

EdytaB_a

Post » Pt sty 21, 2011 22:03 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Z przyjaciolka i braciszkiem! :-)

Jestem! W glowie mi sie kreci ale goraczka nie wrocila. Jestem cholernie zmeczona, bo od 3-ciej w nocy na nogach i prawie 1200 km w jeden dzien. Do tego sniegu i gor w poddostatkiem. Pierwsze mieszkanie bylo strasznie przemieszkane i na gorszym zapidowiu jak Rypin. Wiec, podziekowalam. Drugie mieszkanie bylo tez na zapidowiu, w sumie jak wszystkie tam. Ale moze byc gorzej i lepiej. Tam nikogo nie zastalam i potem tez odmowilam. Tak ze do ostatniego mieszkania jechalam z najwieksza nadzieja i oczekiwaniem. No i co wiele mowic. Jest to te mieszkanie wymarzone? Nie, bo wiele brakow ma jednak. Ale jest wlasnie to gdzie maja te konie. Bardzo sympatyczni ludzie, bardzo sympatyczne kozy, przywitanie na schodach przez piekna trikolorke, ktora sie do mieszkania wpraszala. I tam podpisalam dzis umowe. Balkon - super, kuchnia - wystarczajaca, pokoj jeden ok, sypialnia - manko...tu jest lazienka, tak ze odwiedzajacy musza nawet w nocy przez sypialnie moja do ubikacji, ale trudno. Przedpokoj wystarczajacy nawet na biurko i kuwete. Przed drzwiami wejsciowymi jest schowek pod dachem. Dosc duzy i fajny. Na balkon idzie wejsc i przez sypialnie i przez pokoj drugi. Podoba mi sie tam i tam zostane na razie. Nastepny problem? Organizuje jeszcze wiecej kasy, bo szafa z sypialni tam sie nie zmiesci...

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

[poprzednia][następna]