Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Bakeneko pisze:halo halo ja też tam mieszkam
Ale o co chodzi?....
anita5 pisze:...
Kuleczka to istne cudo, razem sobie leżymy, razem jemy, śpi w łóżku w nogach, przytula się najsłodziej, wtula się w szyję i tego typu ma zachowania. A jak śpi, to tak rozkosznie, że tylko go focić. Ja nie wiem, skąd to cudo się wzięło w tym rudzkim schronie, z kosmosu jakiegoś czy co? Acha, jeszcze Kuleczka chodzi za mną jak piesek.
Muszę szybko kończy robotę przy kompie, żeby z nim spędzić resztą dnia.
Bakeneko pisze:kurde rana brzydka, po konsultacjach nie można jej zszyć, zastanawiam się jak można być takim tępym vetem i oddać takiego kota do schroniska, naprawdę nie rozumiem tego i nie zrozumiem tego nigdy, wiem gdzie przyjmuje i najchętniej bym mu zrobił to samo!!!!! jestem taki zły że chyba sprawę zgłoszę do izby weterynaryjnej i weterynarza powiatowego, muszę się tylko zastanowić i poczekać aż opadną emocje, bo to już nie jest weterynaria to rzeźnictwo.... i z ich bezkarnością i brakiem odpowiedzialności należy skończyć!
Bakeneko pisze:kurde rana brzydka, po konsultacjach nie można jej zszyć, zastanawiam się jak można być takim tępym vetem i oddać takiego kota do schroniska, naprawdę nie rozumiem tego i nie zrozumiem tego nigdy, wiem gdzie przyjmuje i najchętniej bym mu zrobił to samo!!!!! jestem taki zły że chyba sprawę zgłoszę do izby weterynaryjnej i weterynarza powiatowego, muszę się tylko zastanowić i poczekać aż opadną emocje, bo to już nie jest weterynaria to rzeźnictwo.... i z ich bezkarnością i brakiem odpowiedzialności należy skończyć!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości