Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Pawełek i Antoś z felv...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 20, 2011 13:23 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

eee tam, dobrze, że nie do kawy :mrgreen:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw sty 20, 2011 13:28 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

anita5 pisze:
Bakeneko pisze:halo halo ja też tam mieszkam :)

Ale o co chodzi? :x ....

pewnie o to:
anita5 pisze:...
Kuleczka to istne cudo, razem sobie leżymy, razem jemy, śpi w łóżku w nogach, przytula się najsłodziej, wtula się w szyję i tego typu ma zachowania. A jak śpi, to tak rozkosznie, że tylko go focić. Ja nie wiem, skąd to cudo się wzięło w tym rudzkim schronie, z kosmosu jakiegoś czy co? Acha, jeszcze Kuleczka chodzi za mną jak piesek.
Muszę szybko kończy robotę przy kompie, żeby z nim spędzić resztą dnia.

:wink:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw sty 20, 2011 14:11 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

:lol:

Tymczasem...
Nowinka pokazała mi brzuszek, brzydki bardzo... :|
Żałuję, ze nie mam feliwaya w spraju, kurcze, no. Żeby jej polepszyć komfort psychiczny, rzecz jasna.

Chyba mam ferie, bo skończyłam to co miałam skończyć.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw sty 20, 2011 22:59 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

:ryk:

Ciepło myślę o Kitusiu... to taki wspaniały, dobry, cierpliwy i dzielny kot. Bardzo bym chciała, żeby mu się udało ukraść jeszcze trochę czasu... :ok: :ok: :ok:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw sty 20, 2011 23:16 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

No to Maciek dał do wiwatu :lol:

Za brzuszek Nowinki i jak najlepsze samopoczucie kochanego Kitusia :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt sty 21, 2011 10:54 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

Ta mała czarna z dziurą w brzuchu czyli Nowinak zaczęła się źle czuć, kurde czy trzeba aż jechać na Śląsk żeby diagnoza była wiarygodna, normalnie i po ludzku nie chce mi się dziś jechać na Śląsk bo jutro mamy jechać pod Warszawę, dlaczego tak jest że dla niektórych weterynarzy życie zwierzaka nic nie znaczy, dosłownie nic, gdy nie ma właścicieli bo się nie zgłosili po sterylce, i nie ma kassssssy to to potrafią prostu pozbyć się problemu i z szwami, ogolonym brzuszkiem oddadzą kota do schronu, właściwie na pewną śmierć.. skur.... bo inaczej tego nie można określić..... naprawdę czasami mam serdecznie dość... katolicki kraj.....

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Pt sty 21, 2011 11:36 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

Melduję się w nowym wątku.
Tomek, nie znam odpowiedzi na te pytania, mogę co najwyżej dołożyc kilka swoich :(
Trzymajcie się!

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pt sty 21, 2011 20:05 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

Ehh, mogiła z tymi wetami, to dobijające, że musicie robić tyle kilometrów, by pokazać każdego kota komuś sensownemu :(
Trzymam mocno kciuki za Nowinkę, Kitusia, Elunię... Za całą gromadkę i Was, bo strasznie dużo ostatnio na Was spadło :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pt sty 21, 2011 20:33 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

kurde rana brzydka, po konsultacjach nie można jej zszyć, zastanawiam się jak można być takim tępym vetem i oddać takiego kota do schroniska, naprawdę nie rozumiem tego i nie zrozumiem tego nigdy, wiem gdzie przyjmuje i najchętniej bym mu zrobił to samo!!!!! jestem taki zły że chyba sprawę zgłoszę do izby weterynaryjnej i weterynarza powiatowego, muszę się tylko zastanowić i poczekać aż opadną emocje, bo to już nie jest weterynaria to rzeźnictwo.... i z ich bezkarnością i brakiem odpowiedzialności należy skończyć!

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Pt sty 21, 2011 20:34 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

Biedna Nowinka :(
A wam współczuję stresu...

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt sty 21, 2011 20:42 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

Bakeneko pisze:kurde rana brzydka, po konsultacjach nie można jej zszyć, zastanawiam się jak można być takim tępym vetem i oddać takiego kota do schroniska, naprawdę nie rozumiem tego i nie zrozumiem tego nigdy, wiem gdzie przyjmuje i najchętniej bym mu zrobił to samo!!!!! jestem taki zły że chyba sprawę zgłoszę do izby weterynaryjnej i weterynarza powiatowego, muszę się tylko zastanowić i poczekać aż opadną emocje, bo to już nie jest weterynaria to rzeźnictwo.... i z ich bezkarnością i brakiem odpowiedzialności należy skończyć!

jeśli z jego "usług" nie będziecie korzystać i nie będziecie zdani na jego profesjonalizm :evil: to jestem za. Poza tym, że to pewnie jest układ i układzik - powinien wiedzieć, że ktoś zwraca uwagę na jakość jego usług.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt sty 21, 2011 23:23 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

Bakeneko pisze:kurde rana brzydka, po konsultacjach nie można jej zszyć, zastanawiam się jak można być takim tępym vetem i oddać takiego kota do schroniska, naprawdę nie rozumiem tego i nie zrozumiem tego nigdy, wiem gdzie przyjmuje i najchętniej bym mu zrobił to samo!!!!! jestem taki zły że chyba sprawę zgłoszę do izby weterynaryjnej i weterynarza powiatowego, muszę się tylko zastanowić i poczekać aż opadną emocje, bo to już nie jest weterynaria to rzeźnictwo.... i z ich bezkarnością i brakiem odpowiedzialności należy skończyć!

Mnie jest trudno wypowiadać sie o tym Wecie,bo ta lecznica nie jednego kota i psa uratowała,a nie mają nic wspólnego ze Schroniskiem.Spróbuję to delikatnie wyjaśnić przez P.Iwone i Justyne ze Schroniska.Biedna mała :(

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Sob sty 22, 2011 13:33 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

viewtopic.php?f=20&t=123088 - zapraszam serdecznie sympatyków Gromadki na bazarek :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Sob sty 22, 2011 17:21 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

Współczuję kici :( i Wam .... :(
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob sty 22, 2011 23:20 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Dziękujemy Św Mikołajowi :)))))

Czasem ręce opadają...
Oby kotka lepiej się poczuła i zagoiła się ta rana.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]