eneladgam pisze:Jak nazywa się ten ośrodek, albo jaki to jest adres? Mieszkałam lata w Kiekrzu, może będę mogła pomóc...
Ośrodek szkoleniowo-wypoczynkowy "Exploris" ul.Nad Jeziorem 105
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
eneladgam pisze:Jak nazywa się ten ośrodek, albo jaki to jest adres? Mieszkałam lata w Kiekrzu, może będę mogła pomóc...
itaka pisze:Dziewczyny gdzie można zamówić jakiś banerek ? Sytuacja tam jest bardzo nie ciekawa
itaka pisze:Kotka która wczoraj zabrałam jest cudowna. Całą noc spała we mnie wtulona i cały czas MRUCZAŁA. Traktor jej się na chwilę nie zatrzymuje. Na 12 idę z nią na sterylke. Niestety nie może ona u mnie zostać na dłużej. W niedziele jedzie na czas rekonwalescencji do jednej z forumowiczek ale później musi tam wrócić. Dlatego PILNIE POSZUKUJE DT LUB DS .
kasia_5000 pisze:Czy ktoś ma nr do tego kierownika? Rozmawiałam z Kumiko, która skontaktowała się z Panią Honoratą ze Straży dla Zwierząt. Pani Honorata obiecała pomóc, ale niestety nie może tam teraz podjechać, na razie będzie dzwonić i chce zaproponować jakieś rozwiązanie, żeby koty były tam bezpieczne.
Od Kumiko dostałam też informację, ze jedna z fundacji mogłaby pomóc ze sterylkami.
Czekam na ten telefon i będę kontaktować się z p. Honoratą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 798 gości