iza71koty pisze:O Kurcze.Ania
no niech ja Ciebie tylko dopadnę i wyściskam.
MOCNO. MOCNO.
![]()
![]()
![]()
Normalnie, kurcze tak się cieszę ze szok!!!!![]()
miło mi

chyba powinnam sobie neta odciąć, hehe..

Moderator: Moderatorzy
iza71koty pisze:O Kurcze.Ania
no niech ja Ciebie tylko dopadnę i wyściskam.
MOCNO. MOCNO.
![]()
![]()
![]()
Normalnie, kurcze tak się cieszę ze szok!!!!![]()
iza71koty pisze:No i taka malutka prośba.Jakby Ktoś był skłonny kupić zachód, to Taizu miałaby problem z głowy, a ja spokojne sumienie.
Ona raczej nie kupuje obrazów, chociaż jej sie podobają. Nie ma warunków żeby powiesić.Ale wiem ze bardzo chce Pomóc.
Zapraszam Kochani.
![]()
panikota pisze:iza71koty pisze:No i taka malutka prośba.Jakby Ktoś był skłonny kupić zachód, to Taizu miałaby problem z głowy, a ja spokojne sumienie.
Ona raczej nie kupuje obrazów, chociaż jej sie podobają. Nie ma warunków żeby powiesić.Ale wiem ze bardzo chce Pomóc.
Zapraszam Kochani.
![]()
Spoko, spokoJa też nie kupuję NIEBIESKICH obrazów
skarbonka pisze:panikota pisze:iza71koty pisze:No i taka malutka prośba.Jakby Ktoś był skłonny kupić zachód, to Taizu miałaby problem z głowy, a ja spokojne sumienie.
Zapraszam Kochani.
![]()
Spoko, spokoJa też nie kupuję NIEBIESKICH obrazów
to po co licytować jak się nie podobaja chętnie zdejmę z Ciebie ten niebieski ciężar za 20zł
skarbonka pisze:to po co licytować jak się nie podobaja chętnie zdejmę z Ciebie ten niebieski ciężar za 20zł
panikota pisze:skarbonka pisze:to po co licytować jak się nie podobaja chętnie zdejmę z Ciebie ten niebieski ciężar za 20zł
Hehe, a kto powiedział, ze się nie podoba, ja tylko nie kupuję niebieskich obrazów
20zł powiadasz ... muszę pomyśleć, czy to aby na pewno satysfakcjonująca cena za miniaturkę w wykonaniu Izy![]()
![]()
panikota pisze:skarbonka pisze:to po co licytować jak się nie podobaja chętnie zdejmę z Ciebie ten niebieski ciężar za 20zł
Hehe, a kto powiedział, ze się nie podoba, ja tylko nie kupuję niebieskich obrazów
20zł powiadasz ... muszę pomyśleć, czy to aby na pewno satysfakcjonująca cena za miniaturkę w wykonaniu Izy![]()
![]()
iza71koty pisze:No i dzięki Wam Kochaniw szczególności
Skarbonce
która zakasowała praktycznie cały Bazarek
- mamy 125 zł dla kotków Joli!!!
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 298 gości