Łaciatek już w DS u Prue!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 19, 2011 8:10 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

Prue pisze:A własnie miałam zapytać czy Łaciatkowski używa drapaka ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

O nie doczytałam że dostaniemy drapak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Yaaayy :D Dziękuję bardzo ^_^

Nie ma za co ;)

Jeśli chodzi o korzystanie z drapaka...

Obrazek

Woli wycieraczkę pod drzwiami - ale nie niszczy niczego, nie drapie mebli - po prostu lubi tą wycieraczkę :)
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Śro sty 19, 2011 18:33 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

Jejciu jak ślicznie wygląda ^^ Chętnie bym jego wszystkie fotki obejżała :mrgreen: Timonka również :1luvu:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Czw sty 20, 2011 8:27 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

Prue pisze:Jejciu jak ślicznie wygląda ^^ Chętnie bym jego wszystkie fotki obejżała :mrgreen: Timonka również :1luvu:

Nagram Ci na płytkę zdjęcia i dostaniesz przy najbliższej okazji :)

Jak tam Panu od remontu wczoraj poszło?

Zołzik

Post » Czw sty 20, 2011 17:05 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

Wczoraj i dziś robił,ogólnie to codziennie,oprócz sobót i we wtorki robi krócej -__- Jeśli chodzi o gładzie, to takim moim amatorskim okiem to zrobił 1/3.Niestety musiał takimi metalowymi listwami umocnić trzy narożniki i zakleić dziurę po liczniku starym,bo ten nowy jest duzo mniejszy, i to mu zabrało dużo czasu niestety.Oprócz tego wygładził cały sufit i jeden róg przedpokoju oraz w połowie zrobił łuk drzwiowy kuchni.Oto cały raport :P Codzień go molestuję że bardzo bym już chciała drzwi :P :mrgreen:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Czw sty 20, 2011 21:26 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

No tak mocno to go znowu nie naciskaj, bo będzie miał Cię dość i ucieknie ;)

Byłam dzisiaj u Łaciatka. Po ważeniu ogłaszam werdykt - 6kg ciałka do miziania :)

Zołzik

Post » Czw sty 20, 2011 21:30 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

ło matkooo, toż to tygrys nie kot! :mrgreen:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Pt sty 21, 2011 8:53 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

ciekawa.swiata pisze:ło matkooo, toż to tygrys nie kot! :mrgreen:

eee tam... malutki kotecek... :D
Na szczęście karma dla kastratów bardzo mu smakuje, to może się większy nie zrobi, bo jeszcze prue pomyśli, że rzeczywiście chce jej jakieś inne zwierze wcisnąć i się rozmyśli ;)

Zołzik

Post » Pt sty 21, 2011 16:57 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

Prue już przebiera czym się da i miliony myśli biegają jej po głowie, gdyż...

REMONT SIĘ KOŃCZY !

Dziś molestując Pana jak zwykle zostałam tak zszokowana że się o mało nie przewróciłam 8O Otóż zapowiedział mi że we wtorek koniec gladzi.A na kafelki daje sobie 3 dni ! Jestem bardzo szczęśliwa ^^ Jeśli nic nie wyniknie nie oczekiwanego to w nast. weekend , albo zaraz po zapraszamy na wizytację :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Pt sty 21, 2011 17:10 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

:mrgreen: :ok: :mrgreen: :ok: :mrgreen: :ok: :mrgreen: :ok: :1luvu: :1luvu: :kotek: :piwa:

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pt sty 21, 2011 18:13 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

Niestety ja i mój pech jesteśmy nierozłaczni -__-' Mój TŻ od jutra do 5-6 lutego Ma egzaminy na studiach w każdy weekend :? :? :? Jeśli czegoś nie zda to jeszcze poprawki 12 lutego.Jestem załamana :cry: :cry: :cry: Bardzo zależy mi żeby kotki dotarły razem do nowego domu żeby zaoszczędzić im i sobie stresu dokacania.W wątkach transportowych nie ma NIKOGO na trasie Wrocław-Łódź :?
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Sob sty 22, 2011 20:00 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

Znalazłam cosik fajnego :wink: Co sądzicie o takiej obroży? Czy to prawda co tam piszą i jest ona bezpieczna?
http://www.krakvet.pl/trixie-obroza-kot ... 13367.html

Czytam sobie o obrożach i juz wiele z nich posiada gumki oraz zapięcia zabezpieczające które otwierają się pod większym naciskiem - ok.2kg.
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Sob sty 22, 2011 21:51 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

Wiesz co Prue nie wiem, czy jest sens zakładać kotom takie obroże skoro mają być niewychodzące... No, ale to już jak uważasz :)

Zołzik

Post » Sob sty 22, 2011 21:56 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

Ja nie miałam kotka nigdy więc panikuję troszke :P Chciałam żeby miały adresy na sobie na wszelki wypadek.
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Sob sty 22, 2011 22:32 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

a nie lepiej wszczepić chip? :)
obróżkę mogą zgubić, a chipa raczej trudno ;)
z mojego doświadczenia wynika, że kotom nie specjalnie przeszkadzają obróżki... ważne, żeby miały gumkę, wtedy w razie zahaczenia się o coś po prostu wyciągną łepetyne :) no i jak będą niewychodzące, to nie zawieszaj im dzwoneczka, może je wkurzać na początku...

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Nie sty 23, 2011 12:39 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.21!!

No ja uważam ze lepiej wszczepić czip.Lecz miastko w którym mieszkam jest małe...tu go chyba nikt odczytać nie umie,tzn czipa. Więc wolałam adres :) Ok narazie nie kombinuję...narazie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

[poprzednia][następna]