no śliczności

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asiek_i_boguś pisze:Super brzuch! Najwidoczniej mu się tak podoba bezwłośnie;)
Co do grafiku my (znaczy bogusia i asia) w następnym tygodniu się zapisujemy wyjątkowo na piątek na rano z racji tego że ja mam egzamin (nie chcecie wiedzieć z czego) a mama moja osobista lekarza;)
Co do dzisiejszego dyżuru porannego to koty poszczepione. Coffi była wybitnie zjadliwa, nawet przez grube rękawice skórzane potrafiła mnie dotkliwe ugryźć w palec i trzeba było ją spacyfikować kocem. Reszta nieco tylko lepiej to zniosła;) Królisia się tak rzucała ze moja mama by siebie prawie zaszczepiła a nie ją, ale spryt nasz jednak zwyciężył;)
Filomen pisze: Coffi - zostala zaszczepiona, Wiesiu, szacun![]()
asiek_i_boguś pisze:Co do dzisiejszego dyżuru porannego to koty poszczepione. Coffi była wybitnie zjadliwa, nawet przez grube rękawice skórzane potrafiła mnie dotkliwe ugryźć w palec i trzeba było ją spacyfikować kocem.
Dorota Wojciechowska pisze:Wiesiu prawda ze Benio do zakochania![]()
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 24.01.-30.01.2011
24.01. pon. rano brak wie. Teresa
25.01. wt. rano Bona44 wie. MaraS
26.01. śr. rano Monika wie. Bona44
27.01. czw. rano brak wie. MaraS.
28.01. piat. rano Bogusia i Asia wie. brak
29.01. sob. Martyna wie. brak
30.01. niedz. rano Dorotka brak
Poza tym rozmawiałam z Marzenką - Tofiki już w nowym domku Marzenka pewnie będzie dawała relacje no i Franio malutki też już pojechał do domku![]()
Dziś miałam telefon w sprawie Królisi może jutro ludzie podjadą na razie obejrzeć artystkę - mają już jednego kociaka drugi kociak odszedł im niestety w wieku 7 lat no ale zobaczymy - i tak Królisię trzeba wysterylizować będzie czas na rozmowy.
asiek_i_boguś pisze:Tofiki znaczy oba, Tofik i Tofinka, razem?
Kibicujemy Franiowi- to był nasz ulubienic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, elmas, Google [Bot], puszatek i 160 gości