Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszka.xww pisze:Jest qpa... z robalami...
Bonkreta pisze:Myszka.xww pisze:Jest qpa... z robalami...
Paskudne, ale to dobrze - wychodzą z niego. Napawaj się widokiem obcego w Twoim kocie...
Bueeee ...Bonkreta pisze:Myszka.xww pisze:Jest qpa... z robalami...
Paskudne, ale to dobrze - wychodzą z niego. Napawaj się widokiem obcego w Twoim kocie...
Myszka.xww pisze:Mikroklimat mu sie zmienia, nie śmierdzi już tak bardzo![]()
Miszka ma własne zdanie na temat Hanki - o ile głowa Hanki jest "phyyyyyy..." to dupa, jako niewątpliwie odrębna część, całkiem przypadkiem do psa przyczepiona świetnie nadaje się do zabawyTylko głowa się czasem wtrąca
![]()
Głowa nie omieszkała dostać w pysk![]()
Idę, Rolek siedzi koło monitora, patrzy na mnie błagalnie i mówi "mrrrrrriiuuuuuu" A poza tym lece na ryj
Myszka.xww pisze:Bry porannie, Miszka dostał na sniadanie sparzoną wołowinkę. Chyba mu smakowała - próbował zeżreć miskęNo i mam problem z łazienką - przy wchodzeniu pcha sie Rolek. Przy wychodzeniu pcha się Miszka.
Poranna gimnastyka
![]()
Myszka.xww pisze:Bry porannie, Miszka dostał na sniadanie sparzoną wołowinkę. Chyba mu smakowała - próbował zeżreć miskęNo i mam problem z łazienką - przy wchodzeniu pcha sie Rolek. Przy wychodzeniu pcha się Miszka.
Poranna gimnastyka
![]()
Mamy pełen sukces - 100% trafień w kuwetę
Beata pisze:Myszka.xww pisze:Bry porannie, Miszka dostał na sniadanie sparzoną wołowinkę. Chyba mu smakowała - próbował zeżreć miskęNo i mam problem z łazienką - przy wchodzeniu pcha sie Rolek. Przy wychodzeniu pcha się Miszka.
Poranna gimnastyka
![]()
ciesz sie, ze po jednym tylko z kazdej stronyprzy wiekszej ilosci sie dlugo nie da po prostu
Myszka.xww pisze:Rollunio się zcwanił. Śpiewa pod łazienką, nastepnie jego głowa zagląda mi do pokoju, mówi "miu?" i idzie dalej śpiewać. Po chwili powtórka. I tak kilka razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości