Cztery ślepaczki [i] [i] [i] [i] proszę o zamknięcie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 09, 2011 10:34 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i]

Kaj nie żyje, w piątek przestał jeść i miał wysoką gorączkę. Mój wet nakłuł mu brzuszek- płyn był FIP-owy. :(
Nie przyjmuję więcej żadnych tymczasów, trzeba przyznać wreszcie że mam epidemią FIP-a, to 6 kot od lata który umarł u mnie na FIP (+4 kociaki które umarły w DS) :cry:
Gerda zostaje, adopcja Kokosza i Kajka wstrzymana, one też moga zachorować
Wszystko co piszą w książkach o FIP to bzdury, kociaki były w zupełnie izolowanych warunkach, nie miały kontaktu z resztą kotów, miały nawet oddzielny mop i szczotkę do podłogi, miski dezynfekowane Virkonem, pokój był naświatlany lampa zanim w nim zamieszkały. Coronawirus przenosi się przez ręce, jak panleukopenia :( tylko że nie wszystkie koty chorują. Kaj był najsłabszy.
Boję się o resztę maluchów :(
I przestaję od dziś wchodzić na Miau, bo znowu gdzies znajdę kota w potrzebie a nie mogę dla jego dobra go zabrać :(
AnielkaG

Post » Nie sty 09, 2011 10:53 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] :(

[*] dla Kaja ... O FIPie nic mądrego nie powiem ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie sty 09, 2011 11:30 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] :(

Bardzo wspolczuje, Anielko. Taka wredna prawidlowosc, ze im wiecej robisz, tym wieksze ryzyko, a pomagasz chyba ponad sily jednego czlowieka. Gdzies jest cholerna granica, trudna do uchwycenia. Zal Kaja, zal Leonka :cry: i pozostalych kociakow.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Pon sty 10, 2011 13:32 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] :(

3maj się, mam nadzieje, że pozostała trójka da radę!!

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pon sty 10, 2011 17:19 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] :(

Bardzo smutne wiadomości :cry: Biedny malutki Kaj [*] :cry: Serdecznie współczuję.
Oby pozostałe kotki były zdrowe... Mam nadzieję, że najgorsze macie już za sobą.
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto sty 11, 2011 9:15 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] :(

smutne :( [i]

ale wcale nie musiały się u Ciebie zarazić. To popularny wirus przecież.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro sty 12, 2011 10:42 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] :(

Wiem, że mało Ci to pomoże, ale z całego serca współczuję i życzę Ci poprawy sytuacji. Bardzo podziwiam to co robisz.

Pozdrowienia od Gwardzistów, które zawdzięczaja Tobie i Basi to, że dziś wylegują się na mojej szafie.

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Śro sty 12, 2011 19:55 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] :(

Dziękujemy za pozdrowienia. Mamy Gwardzistów dawno nie widziałam, aczkolwiek mogę jej nie poznać, bo kilka burych kotów przychodzi na jedzenie, a są tak grube że nie wiem który jest który. To były ostatnie kociaki na tym terenie.
Gerda, Kajko i Kokosz bez zmian, to znaczy Kajko i Gerda milusińskie, Kokosz dziczy. Cały czas się boję że zachorują :(
AnielkaG

Post » Czw sty 20, 2011 17:49 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] :(

Kokosz umiera. Przestał się mnie bać w poniedziałek, od wtorku mało jadł, tylko pił. Ma płyn w brzuszku. :cry: Ja już normalnie wysiadam.
AnielkaG

Post » Czw sty 20, 2011 18:55 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] :( Kokosz chory

Ech, brakuje slow. Trzymaj sie :cry:
Anielko, a to niebieskie cudo, Lucky z Szydlowca? Az sie boje pytac ...

Arcana

Post » Czw sty 20, 2011 18:59 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] :( Kokosz chory

Lucky ma się dobrze, był u mnie b. krótko, od razu poszedł do adopcji. Ma fajnego Pana, śpi z nim, nie odstępuje na krok. Pan go filmuje, robi mu zdjęcia. Miał tylko grzyba, ale już wyleczony. Muszę zapytać kiedy go kastruje.
AnielkaG

Post » Czw sty 20, 2011 19:19 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] :( Kokosz chory

Uff :)

Co za syf ten FIP!

Arcana

Post » Czw sty 20, 2011 20:27 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] :(

AnielkaG pisze:Kokosz umiera. Przestał się mnie bać w poniedziałek, od wtorku mało jadł, tylko pił. Ma płyn w brzuszku. :cry: Ja już normalnie wysiadam.

:(
Dalas mu przynajmniej ten czas, ktory przezył u Ciebie...
nic mądrego nie przychodzi mi do glowy... bo co w takiej sytuacji mozna powiedziec.... :cry:
Przytulam....

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw sty 20, 2011 21:05 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] Kokosz [i] :(

Kokosz już nie cierpi. :cry:
AnielkaG

Post » Czw sty 20, 2011 21:24 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] Kokosz [i] :(

:( [i]
no trzeba się pocieszać, że nie umierał samotnie, głodny.

I oby już nikt nie zachorował!
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

[poprzednia][następna]