Jeden czarnuszek już w ds,drugi także dostał swoją szansę;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 16, 2011 1:23 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Bądź szczęśliwy Felusiu :ok: :1luvu:

Z niecierpliwością czekam na wieści jak malutki się zaaklimatyzował. A tymczasem odpinam banerek.

A to Tobie Basiu należą się podziękowania, bo to dzięki Tobie kolejne kocie futerko dostało swój dom. Za to, że go przygarnęłaś, oswoiłaś, opiekowałaś się i karmiłaś - a mało przecież nie jadł ;)

Obiecuję, że możesz na mnie liczyć jak pojawi się u Ciebie kolejny lokator :lol: Proszę, daj mi wtedy znać na PW.

A jak u Tolusia, są jakieś wieści z domku?
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 16, 2011 9:00 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Kasiu bardzo się cieszę ,że mogę liczyć na Twoją pomoc ,oczywiście dam Ci znać na pw.Do Tolka postaram się dzisiaj wybrać bo nie mam żadnych wiadomości.Trochę odsapnę i pójdę do schroniska ,mam jedno marzenie pomóc dorosłemu kotu takiemu w stylu naszego ulubieńca Maciusia.Tylko mam zajętą piwnice przez moją kotkę z pracy Falusie.Dzisiaj była ciężka noc ,oczywiście tęsknię.Mam nadzieję ,że Feluś-Rufus szybko się zaaklimatyzuje w nowym domku.Domkowi dużo radości z nowego lokatora ,a Rufusowi szczęścia w nowym domku. :D :D :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie sty 16, 2011 10:52 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

bardzo się cieszę Felusiu!!! :ok: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie sty 16, 2011 11:16 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Dziewczyny nie opuszczajcie jeszcze wątku,jestem nie normalna Kasiu pamiętasz dwa rude maluchy ,którym zakładałaś wątek i robiłaś ogłoszenia.Zatelefonowałam do tej pani u której były koty czy oddała drugiego kocurka i okazało się ,że nie kociak jest.Pani powiedziała ,że jak szybko nie znajdzie mu domu odda go do schroniska bo TZ robi jej awantury .Zastanawiam się czy go nie zabrać do siebie?Dopiero wtedy będę mogła coś o nim więcej napisać i powiedzieć potencjalnym domkom.Było o nie tyle telefonów nawet nie wiem czemu nie znalazł domu.Kot przepiękny i bez domu ,przebywa w łazience.Kurcze a miałam naładować baterie.

horacy 7

Post » Nie sty 16, 2011 11:50 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Wiem, że łatwo się mówi - ale bierz go :roll:

Do dziś mam zapytania o niego bo część ogłoszeń jeszcze jest w sieci. Myślę, że nie powinien długo szukać domu. Zwłaszcza jak będziesz go miała i będzie można o nim więcej napisać i zrobić zdjęcia.
Rude mają to szczęście, że są poszukiwane :roll:
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 16, 2011 11:53 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Chyba pojadę po niego po południu ,chciałam z tydzień odsapnąć ,ale dla niego to kolejny zmarnowany czas.Kocham czarne i rude ,a zresztą co ja tu piszę kocham wszystkie koty ,psy ,konie itp.Odnalazłam wątek i go podniosłam.

horacy 7

Post » Nie sty 16, 2011 17:21 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Felek -Rufus ma się dobrze ładnie je w nowym domku,tylko siusiu zrobił do wanny mam nadzieję ,że to tylko jednorazowo.Nasyczał na rezydenta ,całej rodzinie się bardzo podoba ,pani nawet go zważyła i waży ponad 3kg.Czyli zapowiada się dobrze.

horacy 7

Post » Nie sty 16, 2011 18:19 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

horacy 7 pisze:Felek -Rufus ma się dobrze ładnie je w nowym domku,tylko siusiu zrobił do wanny mam nadzieję ,że to tylko jednorazowo.Nasyczał na rezydenta ,całej rodzinie się bardzo podoba ,pani nawet go zważyła i waży ponad 3kg.Czyli zapowiada się dobrze.

:1luvu:

Feluś vel Rufus Ty bądź grzeczny ;) Dobry domek Ci Pańcia znalazła :ok:
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 16, 2011 18:58 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Feluś-Rufus :kotek: :ok: -będzie dobrze to taka jednorazowa wpadka/trzeba wyprobować Nowych :ryk: :ok: :kotek:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Nie sty 16, 2011 20:03 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi także dostał swoją szansę;)

Tytuł zmieniony :wink: ,Felusiu vel Rufusie szczęścia w nowym domku!!!

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Czw sty 20, 2011 18:02 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi także dostał swoją szansę;)

jaki nowy tytuł-gdzie szukać :| :kotek:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Czw sty 20, 2011 19:54 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi także dostał swoją szansę;)

Ulu-Misiu zapraszamy na wątek Zefirka rudego kocurka którego oswajamy i szukamy ds.Otrzymałam wiadomość od pani Rufusa .Domek jest zachwycony kotem tym ,że jest dobrze wychowany i tak bardzo przypomina swojego poprzednika którego państwo niedawno pożegnali.jestem naprawdę szczęśliwa ,że kolejny kot którego miałam na tymczasie znalazł tak dobry pełen miłości dom.Pani obiecała pisać i przesyłać fotki.

horacy 7

Post » Czw sty 20, 2011 20:06 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi także dostał swoją szansę;)

jestem 50+- jak mam znaleźć ten wątek? :wink:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Czw sty 20, 2011 20:26 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi także dostał swoją szansę;)

Możesz po tytule lub wejdź w mój profil i moje posty i wyskoczy.

horacy 7

Post » Czw sty 20, 2011 20:33 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi także dostał swoją szansę;)

uwaga 1 próba :ryk:

Prawda, że pięknota

ula-misia

[poprzednia][następna]