Szelma już w swoim domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 18, 2011 15:23 Re: Szelma już w swoim domku :)

Słodka kruszyna :1luvu:
Wkrótce nauczy się rozpoznawać, które odgłosy lub ruchy są niegroźne. Taką mam nadzieję :ok:
Przed chwilą zrobiłam przelew do Ciebie ( 25 zł z bazarku ) :) Jutro pieniądze powinny być na Twoim koncie.
Własność Nelli, Luny, Kłopotka i księcia Rudolfa :)
ObrazekObrazekObrazek

envy

Od: Pon kwi 26, 2010 15:51

Post » Czw sty 20, 2011 14:58 Re: Szelma już w swoim domku :)

Envy, dziękuję bardzo za wpłaty! Mam propozycję: może pozostałe pieniądze wykorzystaj na transport braci Szelmy do dt? Albo na inną pomoc da stepnickich kotów. Mi juz więcej nie wpłacaj - i tak aż mi głupio, że tyle mi pomogliście :oops: Spłacę weta do reszty, bo szykuje się niewielki przypływ gotówki.
Dziękuję bardzo jeszcze raz! No i Szelma na pewno dziękuje :) Już ponad tydzień jest w swoim domu!

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Czw sty 20, 2011 21:32 Re: Szelma już w swoim domku :)

Weihaiwej - mi było głupio, że wysłaliśmy ją chorą do Ciebie. Wyleczyłaś dziewczynkę, znalazłaś jej dom. Bardzo proszę, by nie było Ci głupio :D
Wielkie dzięki się Tobie należą :1luvu:
W bazarku dla Szelmy dopisałam, jako cel, leczenie jej rodzeństwa. Nie chciałabym chorych kociaków na drugi koniec Polski wysyłać.
ObrazekObrazekObrazek

envy

Post » Sob lut 05, 2011 15:24 Re: Szelma już w swoim domku :)

Oto wieści o Szelmie od jej Dużej:
Kicia zdrowiutka i zadowolona. Włazi nam do łóżka i mruczy, aż ściany drżą. Poza tym jak nikt nie chce jej nocą miziać o staje mi na poduszce i robi "PAC" łapką w głowę. Za pierwszym razem o mało nie dostałam zawału :D
Szelma wcina wszystko co jej się da - i suchą i mokrą karmę i mięsko surowe, ugotowane... Mały żarłok ;)))

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Sob lut 05, 2011 21:16 Re: Szelma już w swoim domku :)

Weihaiwej pisze:Oto wieści o Szelmie od jej Dużej:
Kicia zdrowiutka i zadowolona. Włazi nam do łóżka i mruczy, aż ściany drżą. Poza tym jak nikt nie chce jej nocą miziać o staje mi na poduszce i robi "PAC" łapką w głowę. Za pierwszym razem o mało nie dostałam zawału :D
Szelma wcina wszystko co jej się da - i suchą i mokrą karmę i mięsko surowe, ugotowane... Mały żarłok ;)))

Aż serce się raduje, gdy czytam takie wiadomości :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

envy

[poprzednia]