Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cindy pisze:A niektorzy lubia tylko ladne koty lub psyDla mnie to nie sa zadni milosnicy zwierzat - raczej pustoglowie - Ten kto naprawde kocha zwierzeta przygarnie przeciez brzydkiego i najbiedniejszego z biednych - jesli potrzebuje pomocy. Ale sa ludzie, ktorzy musza miec rasowe koty, psy z rodowodem - wszystko inne sie nie liczy...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Maroni pisze:http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,8971049,Jechali_uspokoic_pijanych_gosci__a_ratowali_kota.html
Zofia&Sasza pisze:Cindy pisze:A niektorzy lubia tylko ladne koty lub psyDla mnie to nie sa zadni milosnicy zwierzat - raczej pustoglowie - Ten kto naprawde kocha zwierzeta przygarnie przeciez brzydkiego i najbiedniejszego z biednych - jesli potrzebuje pomocy. Ale sa ludzie, ktorzy musza miec rasowe koty, psy z rodowodem - wszystko inne sie nie liczy...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha... Teraz będzie o rasowych i dachowychNie masz wrażenie, że to trochę OT?
felin pisze:Zofia&Sasza pisze:Cindy pisze:A niektorzy lubia tylko ladne koty lub psyDla mnie to nie sa zadni milosnicy zwierzat - raczej pustoglowie - Ten kto naprawde kocha zwierzeta przygarnie przeciez brzydkiego i najbiedniejszego z biednych - jesli potrzebuje pomocy. Ale sa ludzie, ktorzy musza miec rasowe koty, psy z rodowodem - wszystko inne sie nie liczy...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha... Teraz będzie o rasowych i dachowychNie masz wrażenie, że to trochę OT?
A nie masz wrażenia, że od jakiegoś czasu wszystko tu jest trochę OT (część Twoich wypowiedzi również)? Ale mnie to nie przeszkadza.
Zofia&Sasza pisze:To teraz będzie OT. Bardzo proszę o niewysyłanie do mnie idiotycznych pw. Skrzynki używam do załatwiania ważnych kocich spraw, a nie na przepychanki z gimnazjalistkami.
felin pisze:Zofia&Sasza pisze:To teraz będzie OT. Bardzo proszę o niewysyłanie do mnie idiotycznych pw. Skrzynki używam do załatwiania ważnych kocich spraw, a nie na przepychanki z gimnazjalistkami.
Zakladam, że to nie do mnie, albowiem - jeśli chodzi o moją osobę - nic się tu nie zgadza z faktami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 67 gości