Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 19, 2011 17:01 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

A niektorzy lubia tylko ladne koty lub psy :roll: Dla mnie to nie sa zadni milosnicy zwierzat - raczej pustoglowie - Ten kto naprawde kocha zwierzeta przygarnie przeciez brzydkiego i najbiedniejszego z biednych - jesli potrzebuje pomocy. Ale sa ludzie, ktorzy musza miec rasowe koty, psy z rodowodem - wszystko inne sie nie liczy... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Śro sty 19, 2011 17:16 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Cindy pisze:A niektorzy lubia tylko ladne koty lub psy :roll: Dla mnie to nie sa zadni milosnicy zwierzat - raczej pustoglowie - Ten kto naprawde kocha zwierzeta przygarnie przeciez brzydkiego i najbiedniejszego z biednych - jesli potrzebuje pomocy. Ale sa ludzie, ktorzy musza miec rasowe koty, psy z rodowodem - wszystko inne sie nie liczy... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Aha... Teraz będzie o rasowych i dachowych :? Nie masz wrażenie, że to trochę OT?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro sty 19, 2011 19:29 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

O przepraszam, ja mam rasową suńkę i pięć kocich biduli. Zarówno suńkę jak i kotysie uważam za najpiękniejsze na świecie!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro sty 19, 2011 21:34 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Maroni pisze:http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,8971049,Jechali_uspokoic_pijanych_gosci__a_ratowali_kota.html :evil:

Boże! Jak dobrze, że postawili mu takie zarzuty a nie olali sprawę! Super! Może się #$%^#$ następnym razem zastanowi i już nigdy tak nie zrobi.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro sty 19, 2011 23:24 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

No to ja dam coś milszego - warto przeczytać i podnieść się na duchu :)
http://www.rp.pl/artykul/2,596222.html
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw sty 20, 2011 11:14 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sty 20, 2011 14:25 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Zofia&Sasza pisze:
Cindy pisze:A niektorzy lubia tylko ladne koty lub psy :roll: Dla mnie to nie sa zadni milosnicy zwierzat - raczej pustoglowie - Ten kto naprawde kocha zwierzeta przygarnie przeciez brzydkiego i najbiedniejszego z biednych - jesli potrzebuje pomocy. Ale sa ludzie, ktorzy musza miec rasowe koty, psy z rodowodem - wszystko inne sie nie liczy... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Aha... Teraz będzie o rasowych i dachowych :? Nie masz wrażenie, że to trochę OT?

A nie masz wrażenia, że od jakiegoś czasu wszystko tu jest trochę OT (część Twoich wypowiedzi również)? Ale mnie to nie przeszkadza.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Czw sty 20, 2011 14:30 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

felin pisze:
Zofia&Sasza pisze:

A nie masz wrażenia, że od jakiegoś czasu wszystko tu jest trochę OT (część Twoich wypowiedzi również)? Ale mnie to nie przeszkadza.

A konkretnie które moje wypowiedzi?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw sty 20, 2011 14:43 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Nie będę przeszukiwać ponad 200 stron, bo szkoda mi czasu. Zwlaszcza, że - jak powyżej - mnie to nie przeszkadza.

felin

Post » Czw sty 20, 2011 14:47 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

To teraz będzie OT. Bardzo proszę o niewysyłanie do mnie idiotycznych pw. Skrzynki używam do załatwiania ważnych kocich spraw, a nie na przepychanki z gimnazjalistkami.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw sty 20, 2011 15:00 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Zofia&Sasza pisze:To teraz będzie OT. Bardzo proszę o niewysyłanie do mnie idiotycznych pw. Skrzynki używam do załatwiania ważnych kocich spraw, a nie na przepychanki z gimnazjalistkami.

Zakladam, że to nie do mnie, albowiem - jeśli chodzi o moją osobę - nic się tu nie zgadza z faktami :mrgreen:

felin

Post » Czw sty 20, 2011 15:18 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

felin pisze:
Zofia&Sasza pisze:To teraz będzie OT. Bardzo proszę o niewysyłanie do mnie idiotycznych pw. Skrzynki używam do załatwiania ważnych kocich spraw, a nie na przepychanki z gimnazjalistkami.

Zakladam, że to nie do mnie, albowiem - jeśli chodzi o moją osobę - nic się tu nie zgadza z faktami :mrgreen:

Nie :mrgreen:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw sty 20, 2011 21:42 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Czy możemy tego samego dnia zrobić marsze również w innych miastach? Odbiłoby się to większym echem :).
Jeśli będzie marsz w Poznaniu ja na niego pójdę i mój TŻ również.

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

[poprzednia][następna]