Bardzo, bardzo mi przykro... (... Ja też wczoraj straciłam kicię (ze stodolaków młodych)... Nie zdążyłam pomóc właściwie... Umierają w ciągu dwóch, trzech dni (...
Współczuję...
(może by podać surowicę na PP pozostałym kotom, jeżeli istnieje ryzyko, że to PP?... - a panleukopenia się podobno może objawiać nietypowo i przynieść można na butach...)
jasdor pisze:Ale Mela chyba była szczepiona na PP. Może ktoś zabrałby Tolusię, zanim jeszcze nie jest za późno ?
i Tinke dla Never, ale ona pisała, że od lutego dopiero może, Dorciu- kupię małym puszki, przetrzymasz Tinkę z Tolcią u siebie te pare dni? bo potem może nie być transportu....
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Domyślam się I boję się dzwonić albo pisać do Irenki Za Matyldzię!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Widziałam się dziś z Irenką i TŻ-em, przekazałam paczuszkę. Mam nadzieję, że dojechali szczęśliwie do domu