Dziewczyny uratowały już wiele istnień,wysterylizowały już ponad 450 kotów i na tym nie koniec.
Leczą,karmią,dbają.Kotki są piękne i zadbane,ale niektóre zaczęły chorować

Zanim znalazłam Megi sama rozważałam adopcje,któregoś z dwóch kotków z tej fundacji

Dziś dowiedziałam się,że obaj mają chore nerki,a na dodatek Drakulek miał już być adoptowany

Strasznie mnie to zasmuciło,bo zwolniło by się miejsce dla kolejnej biedy i kocio miałby już swój domeczek.
Szczęście uśmiechnęło się na króciutko niestety.
oto Drakulek:

Gamoniek:

Bezogonka o boskich oczkach:

Iskierka z chorym oczkiem:

Piękna Frezja:

I cała masa innych kotków,których nie sposób przedstawić,bo miejsca by zabrakło to też warto zajrzeć na stronę Fundacji znajdującą się pod adresem http://www.fundacjakot.pl
Sama niewiele mam,ale postanowiłam wystawić bazarek na rzecz tych wszystkich kociaków,a jest ich na dzień dzisiejszy 48 sztuk.
Każde potrzebuje badań,ale chodzi tu w tej chwili chociaż o najpilniejsze przypadki takie właśnie jak kotki nerkowe dla których w przypadku adopcji często jest to wyrok lub koteńki która prawdopodobnie jutro przyjedzie na amputację ogonka ze wsi pod Toruniem.
Edit 19.01.
Koteńka przyjechała w poniedziałek i ogonek okazał się w martwicy,trzeba było amputować.Po za tym koteczka koszmarnie zarobaczona.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=122680
Doszedł też w poniedziałek kolejny kotek na amputację,którego koszty leczenia i utrzymania pokrywa fundacja w związku z czym jest to kolejny kociak do kompletu.
Niestety Fundacja ma co chwilę spore wydatki w związku ze sterylizacja kotków wolno żyjących i utrzymaniem kotków,które ma pod stałą opieką.W chwili obecnej ponad 50 sztuk.Do tego dochodzą co i rusz interwencje i sytuacje krytyczne.
===============================================================================================================
A więc chciałabym zaproponować komplety biżuterii:kolczyki + wisiorek.
Wykonane własnoręcznie.Idealne na prezent.
Cena wywoławcza

Licytacja potrwa 5 dni od pierwszej oferty danego kompletu.
------------------------------------------------------------------------------
Cena kompletu w opcji Kup Teraz to 25 zł plus 5 zł koszt wysyłki.
Cel szczytny

Kwotę tą trzeba wpłacić na konto fundacji i uzbroić się w odrobinę cierpliwości,gdyż ja muszę zostać poinformowana o wpłacie i wtedy na swój koszt wysyłam do szczęśliwego kupca.
Takim trafem również koszt wysyłki zasila konto fundacji

================================================================================================================
Do sprzedania mam 6 kompletów.
1.Stożki + szklane,malowane korale dł.ok.4 cm wisiorek,6,5 cm kolczyki.

2.Koraliki z popękanego szkła,kosteczki plus okrągłe.Dł.wisiorka 4 cm,kolczyki 5cm
3.-II-

4.Liście,dość duże.Kolczyki dł.7 cm,wisiorek 6cm
5.Szklane,malowane korale.Kolczyki dł. 6,5 cm,wisiorek 5 cm

6.Klasyczna i delikatna masa perłowa,średnica 30mm.dł.kolczyków 4,8 cm

Serdecznie zapraszamy

Dane do wpłaty:
Fundacja KOT- Koty Otoczone Troską
BZ WBK S.A. III oddział Toruń 07 1090 1506 0000 0001 0369 0336
Koniecznie z dopiskiem o treści : " nick z miau bazarek na leczenie "
Nr KRS: 0000230788
NIP: 8792438689
REGON: 340020114