Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Bardzo proszę negocjuj. Z góry wiem, że będzie to niewypał. Rozśmieszasz mnie zapewnieniem, że w razie negatywnych testów weźmiesz Miszę do siebie. Nigdy go nie weźmiesz. Nigdy nie weźmiesz takiego kota, bo każdy na 100% jest nosiecielem herpesa a zapewne i kalici. Twoje delikatne koty nie mogą być przecież narażone.
Po prostu znowu produkujesz tylko bełkot.
casica pisze:... czas pomysleć o tym, żeby nie zarażać zdrowych kotów herpesem, kalici i czym tam jeszcze,....
casica pisze:...a później wydawać je do domów gdzie są inne koty nie informując właścicieli o potencjalnych zagrożeniach?...
mirka_t pisze:Odnośnie pierwszej części Twoje postu to napisałam już wyraźnie, że możesz negocjować. Niech ten Twój bardzo dobry dt zgłosi się do mnie w razie chęci przejęcia Miszy.
mirka_t pisze:Casica mam dać Ci Miszę bez wiedzy gdzie trafi? Kto w takim razie ma widnieć w umowie jako adoptujący?
casica pisze:mirka_t pisze:Casica mam dać Ci Miszę bez wiedzy gdzie trafi? Kto w takim razie ma widnieć w umowie jako adoptujący?
Ja
mirka_t pisze:Casica pewnie poszłaby na takie rozwiązanie. Ja muszę wiedzieć dokładnie gdzie i do kogo kot ma trafić. Jakie doświadczenie w opiece nad trudnymi kotami ma ten bardzo dobry dt.
vega013 pisze:Moim zdaniem Misza musi mieć teraz spokój, zero stresów, a zmiana domu jest dla kota niesamowicie stresująca.
vega013 pisze:Moim zdaniem Misza musi mieć teraz spokój, zero stresów, a zmiana domu jest dla kota niesamowicie stresująca.
panda5 pisze:MYSLE ZE PRZY SZEROKO ZAKROJONEJ AKCJI POMOCY PRZY ADOPCJACH MOZNA BY BYLO ZMNIEJSZYC ILOSC KOTOW U MIRKI I W TEN SPOSOB POMOC I JEJ I KOTOM.
mirka_t pisze:Sama konfabulujesz. Nie masz takiego tymczasa. Nie wzięłaś takiego tymczasa, więc skąd wiesz, że byś sobie poradziła.
Masz zbyt wysokie mniemanie o sobie.
Na razie też nie masz zgody sąsiada na przyjęcie Miszy. Jeśli się zgodzi to pozostaje wysłać kogoś postronnego, aby sprawdził warunki jakie może kotu zapewnić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 92 gości