Bułkownik i Trun(i)a - wiosna idzie, koty szaleją.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 19, 2011 22:29 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

AniHili pisze:(...)
Psiamo, wiem, że wszystko dzieje się po coś, tylko co innego rozum, a co innego serducho.

A w reklamie mówią : "czy się kierujesz sercem, czy rozumem... dokocenie jest super" - czy jakoś tak podobnie :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Śro sty 19, 2011 22:35 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

Wiem , wiem, serduszko nie słucha. Ale on będzie zawsze z Tobą AniHili. W sercu :D

Czy mamusia byłaby chetna zrobic coś takiego np. na bazarek ? Będe pierwsza starająca sie o kupno :wink: piekny !!!
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro sty 19, 2011 22:37 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

Nemi pisze:
AniHili pisze:(...)
Psiamo, wiem, że wszystko dzieje się po coś, tylko co innego rozum, a co innego serducho.

A w reklamie mówią : "czy się kierujesz sercem, czy rozumem... dokocenie jest super" - czy jakoś tak podobnie :wink:

:ryk: No dręczę chłopa, dręczę w tym temacie ;) Siostra chciała mi na próbę (jak zareaguje Bułkownik) wypożyczyć Pana Romana, ale Roman (nie obrażając jakichkolwiek kotów) ma baaardzo powolne procesy myślowe :wink: Ładny i głupi, a na dokładkę strachliwy, więc uprzejmie podziękowałam :)

Pogadam w weekend Psiamo, teraz zima, więc rodzicielka z lekka się nudzi ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro sty 19, 2011 22:40 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

O to to :ok: Szacunek dla mamy, zdolne paluszki :ok:
Obrazek

psiama

Post » Śro sty 19, 2011 22:42 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

psiama pisze:O to to :ok: Szacunek dla mamy, zdolne paluszki :ok:

A jakies preferencje? Okrągły, prostokątny, kwadratowy? Bo kolorystyka to raczej losowa ;)
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Śro sty 19, 2011 22:49 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

Ani, najlepiej prostokątny, wykończony mniej więcej jak ten pod Bułkownikiem :mrgreen: Ale kolory lubie wszystkie. Wymiar gdzies tak 140/150 x 80/90 :D
Cudo ! :ok:
Obrazek

psiama

Post » Czw sty 20, 2011 9:35 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

...ja niesmialo tez zglosze sie do kolejki... jesliby Twoja mama naprawde sie bardzo nudzila to ja z otwartymi ramionami taki dywanik przygarne do serca - u mnie funkcjonuje taki jeden czy dwa ale przy pieciu kotach szybko sie brudzi no i nie wszyscy maja mozliwosc sie ulozyc... i jest mi obojetne jaki. da sie cos zrobic, baaaaardzo ladnie prosze... :oops:
koszta pokryje nie ma problemu.

pozdrawiamy wszyscy. dzis wrzuce podlaskiego kota bo w koncu aparat podpielam do ladowania :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt sty 21, 2011 14:49 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

Pogadam z mamą w weekend, jeśli ma szmatki na chodniczki to powinna się zgodzić :)
Bułkownik jest kotem niemal medycznym - to, co wyprawiał rano mnie przeraziło :lol: Ułożył się gadzina na poduszce TŻ, pyskiem w moją stronę ("face to face") i mruczał. A, że kotek ma klatę okazałą i płuca pojemne, to przy okazji dmuchał mi prosto w nos, tak mocno, że z odkurzaczem raczej się kojarzyło, a nie z delikatnym zwierzaczkiem :lol: Musiałam normalnie się odsunąć, tak szczodrze inhalował mnie CO2 :strach:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pt sty 21, 2011 14:56 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

Kocha Cię kotek po prostu a Ty marudzisz :twisted:

Jak nóżki w nowych butkach? :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt sty 21, 2011 15:04 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

Taki "szmatkowy" chodnik [nie chodniczek] długości kilku metrów był zmorą mojej młodości na Dalekim Wschodzie :mrgreen:
Dostałam go od rodziny TŻ, "bo coś trzeba położyć w przedpokoju" :x
Nawet ładny był ale leżał w przedpokoju, do którego wchodziło sie prawie wprost z podwórza :x
Dokonałam dwukrotnie tego, że SAMA wyprałam go w wannie zlewając nie tylko łzami ale nieomalże krwią ze startych rąk :x
Wyzwolił mnie od niego niezapomniany i niedościgniony w swych szczenięcych pomysłach Pies Docent - dla przyjaciól Wobo :twisted:
Otóż pod naszą nieobecność poszatkował go w sznurki i zainstalował na tak przygotowanym klombie wykopane ze stojącej doniczki kaktusy :piwa:
Kaktusom nic sie nie stało a chodnik powędrował do pieca ku chwale Ojczyzny :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt sty 21, 2011 15:22 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

AYO pisze:Kocha Cię kotek po prostu a Ty marudzisz :twisted:

Jak nóżki w nowych butkach? :twisted:

A zgrabne, zgrabne, nie narzekam :lol: A tak serio to opracowałam metodę - 2 dni na obcasach, potem 1 dzień w trekkingach i a'piat.
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pt sty 21, 2011 15:30 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

Jedynie słuszna i sprawdzona metoda na ładne aczkolwiek niekoniecznie w 100% wygodne butki :ok:

Masz możliwość pokazać jakie [chociaż w typie...] - moja miłość do butów jest ... Ech... :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt sty 21, 2011 16:20 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

Będziemy mamuni wdzięczne za poświęcony czas i siły :wink: . Oby się zgodziła, oby się zgodziła, oby się zgodziła :ok: :ok: :ok:

Dla Bułkowniczka musisz być nimfą :mrgreen: :ok: Chucha na Ciebie i dmucha :D
Obrazek

psiama

Post » Pt sty 21, 2011 19:35 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

AYO pisze:Jedynie słuszna i sprawdzona metoda na ładne aczkolwiek niekoniecznie w 100% wygodne butki :ok:

Masz możliwość pokazać jakie [chociaż w typie...] - moja miłość do butów jest ... Ech... :twisted:

A takie:

http://www.dockersbygerli.com/bild.php? ... &S=1&pic=1

:D
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Sob sty 22, 2011 14:21 Re: Zimowy Dziki Wschód - Mścisław [']. Teraz Józef Kot.

Czy Wasze koty również mają własne uprawy? :wink: Bułkownik został właścicielem doniczki ze zbożem, a dziś rano ochoczo robił żniwa :mrgreen:

Obrazek
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

[poprzednia][następna]