Moderator: Estraven

sunshine pisze:A jak brzuszek Migotki po sterylce?
sunshine pisze:Aaaa, to jak wygląda maleńka taka na pół łysa? Jak się czuje? Ranka jej nie korci?
A hamaczek cudny i okupowany, nie to co u nas...
shalom pisze:Hamaczek dokładnie taki jak mój tylko ja mam beżowyu nas po rance teraz fajnie sierść odrasta, taki jeżyk się zrobił Frejce
sunshine pisze:Nigdy nie miałam kotki po takim zabiegu dlatego zadaję głupie pytania
elu pisze:Kocuria: ależ proszę bardzoWidzę, że masz ten taki śmieszny fotel
Wygodny? Na mój kręgosłup chyba by się nie nadawał.
polecam!elu pisze:sunshine pisze:Nigdy nie miałam kotki po takim zabiegu dlatego zadaję głupie pytania
Nie ma głupich pytań
Ja przed sterylką Berki trochę poczytałam i się dowiedziałam, że są 2 metody (np. na stronie miau piszą) i okazało się, że nasza wetka robi właśnie tą metodą małego cięcia. Wg opisu na miau po sterylce tą metodą kotka szybciej dochodzi do siebie. Nie widziałam jak szybko kotki dochodzą do siebie po sterylce robionej przez brzuszek, ale Migotka i Berka już na drugi dzień szalały i zachowywały się jakby zupełnie nic się nie stałoNo i ta wygoda, że przy bocznym cięciu właściwie nie jest potrzebny kaftanik

shalom pisze:Hamaczek dokładnie taki jak mój tylko ja mam beżowyu nas po rance teraz fajnie sierść odrasta, taki jeżyk się zrobił Frejce
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrwinGlity, Lifter, Meteorolog1, pibon i 10 gości