Super

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andzelika1952 pisze:Justinek Warszawa pisze:Ciocie, Ziosia jest do adopcji!!!!
Zosieńka jest od piątku w nowym fajnym domku w Radomsku , znanym mi osobiście - dołączyła do dorosłej koteczki:
katipe pisze:kociamysza pisze:katipe pisze:
a ja tylko wspomnę że Marcyśka jest u nas już ponad tydzień i już sobie nie wyobrażam bez niej życia:):)
Katipe, nie wiedzialam, ze Marcysia trafila do Ciebie. Super! Wiesz, ze najlepiej chowaja sie koty w towarzystwie? Moze jeszcze jeden?
Mam do Ciebie jeszcze taki temat. Wspominalam wczesniej, ale pewnie umknelo. Glosowanie w KV jakby poruszylo Radomsko w strone kotow. Moze by udalo sie rozpropagowac idee tzw "domow tymczasowych". To bylaby swietna sprawa. I dla kotow i dla KAN. Pewnie, ze zaden dom nie zostalby bez wsparcie, jeden z wetow zna te koty jak wlasna kieszen, Andzelika mialaby je rowniez pod 'nadzorem'. Slowem sporo plusowPomyslisz?
Jeden kociak na razie wystarczypóźniej się będziemy zastanawiać
Marcysia zresztą poznaje się z Emilem, kotem moich rodziców.
Co do domów tymczasowych to jak najbardziej mogłabym to rozpropagować, tylko potrzebowałabym trochę więcej 'literatury' na ten tematmoże gdzieś na forum jest to dokładniej opisane?
pluskwa6 pisze:na FB jakaś pani oferuje tymczas - na wątku eksmisyjnym. mam nadzieję że listy do radnych powysyłane.
jeszcze zrobię przypomnienie w piątek.
dagmara-olga pisze:a Lonia - w jakim jest wieku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, Google [Bot], Wojtek i 104 gości