Ja tam akurat jestem za cięciem wszystkiego co się rusza. Jesienią widziałam u siebie na dzielnicy, co kocury mogą zrobić z jedną niewysterylizowaną kotką podrzuconą do stada... Zgroza
Ale nie zależnie, co ustalimy koty zrobione, muszą być zapłacone.
Niki napisała, że może uda jej się zdobyć talon, to na teraz będzie: 1 kotka - Vienny 150 pln 2 kotki + 2 kocury - Molli 1 kotka - Turkusowej
nie ma za co jak będziesz w podbramkowej sytuacji- zawsze możesz liczyć na pomoc (tylko czasem może się okazać, że dopiero z dołu)
proszę o dopisanie do listy- w najbliższych dniach będzie kastrowana koteczka z Mikołowa, której zabieg opłacę z pieniędzy przeznaczonych na zabieg suni innej niezamożnej osoby - przy pomocy fundacji pani sama zapłaciła za kastrację psicy. W takim razie pieniądze pomogą innemu zwierzakowi- a resztę, 50 zł, proszę odjąć od długu
edit: niech będzie 60 - dla równego rachunku
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Chyba będę musiała ustawić się w kolejce... 9 kotów z działek - 8 już wyciętych, ostatni w trakcie łapania.. i dług w lecznicy.. 1 kocur, 6 kotek i niewiemco
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
XAgaX zaprosiła mnie do kasy, dziękuję! W sobotę sterylizuję bezdomną koteczkę, którą leczyłam z zapalenia płuc. Zapłacę za zabieg oczywiście od razu, ale będę wdzięczna za pomoc. Napiszę, co i jak, po zabiegu.
Aniu, wszystko się zgadza, a "moja" mikołowska kicia pani Barbary będzie kastrowana 5 lutego.
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję