Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 18, 2011 10:43 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

:( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto sty 18, 2011 13:17 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

wklejam tu ogłoszonko,
króre wysłałam do znajomych i rodzinki w załączniku były też zdjątka 8)

!!!!!!!!!!!
Lśniący, ciekawski, lekko bojaźliwy o wielkim sercu, gotowy ofiarować wiele ciepła i miłości pozna Pana, Panią lub całą Rodzinę w celu stworzenia długiego i stałego związku
KOT – CZŁOWIEK
Proszę państwa oto KEVIN (sam w schronisku)
Chciałby, ale jednocześnie ma obawy, że głaskanie może być nieprzyjemne, pięknie się bawi, potrzebuje cierpliwego opiekuna – przyjaciela, który zrozumie, że Kevin potrzebuje czasu aby zaufać.
Czy imię przyniesie Kevinowi nową Rodzinę?
:kotek:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Wto sty 18, 2011 13:28 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Oj żeby zadziałało! Super! Przeogromne dzięki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto sty 18, 2011 13:31 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Catnaperka pisze:Oj żeby zadziałało! Super! Przeogromne dzięki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:oops: :oops:

wiesz u mnie w domu się śmieją, że mnie wzięło mam "kocią chorobę" gdyby były możliwości to już by miał domek :oops: - ale tak no cóż - pomagam jak mogę - bo zabrać kota do siebie to łatwa sprawa, ale zapewnic mu takie warunki jak potrzebuje to inna - więc za domek dla Chłopaczka :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Wto sty 18, 2011 13:33 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

agnieszka1565 pisze:
Catnaperka pisze:Oj żeby zadziałało! Super! Przeogromne dzięki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wiesz u mnie w domu się śmieją, że mnie wzięło mam "kocią chorobę" gdyby były możliwości to już by miał domek :oops: - ale tak no cóż - pomagam jak mogę - bo zabrać kota do siebie to łatwa sprawa, ale zapewnic mu takie warunki jak potrzebuje to inna - więc za domek dla Chłopaczka :ok:

Mądrze piszesz :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto sty 18, 2011 13:34 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Catnaperka pisze:
agnieszka1565 pisze:

Mądrze piszesz :ok:

aż sama siebie podziwiam za te mądrości :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Wto sty 18, 2011 13:36 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

agnieszka1565 pisze:
aż sama siebie podziwiam za te mądrości :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
też potrafię jeszcze siebie czasami zaskoczyć :mrgreen: 8) :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto sty 18, 2011 21:09 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Kevin ma fajnie zaokrąglone, malutkie uszy:) szkoda tylko, że taki z niego wypłosz...

Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto sty 18, 2011 22:06 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Cameo pisze:Kevin ma fajnie zaokrąglone, malutkie uszy:) szkoda tylko, że taki z niego wypłosz...

Obrazek

Jest śliczny :1luvu:
i jeszcze domek by się przydał :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto sty 18, 2011 22:52 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Po prostu nigdy nie spotkał na swojej drodze człowieka, któremu mógłby zaufać...
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro sty 19, 2011 8:11 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

musi się to zmienić!!!

domku Kevinek czeka :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Śro sty 19, 2011 8:40 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

no właśnie a na adopcje miau Kevinek ma ogłoszonko?
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Śro sty 19, 2011 20:50 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Słuchajcie! Dzisiaj................... Kevinek dał mi się pogłaskać!!!!! A było to tak: Bawiliśmy się sznureczkiem (Kevin kocha sznureczki!), Kevinek podchodził bardzo, bardzo bliziutko ale nie chciałam go spłoszyć. Ale w końcu nie wytrzymałam tego napięcia (bo ja noszę w sobie Elmirkę ;) ) i dotknęłam mu łapki (wcześniej powąchał moją rękę). Kocurro spojrzał i przeprał pazurkami! A ja go miziałam po tej łapce! A potem... dotknęłam mu główki! I nie uciekł! No mówię Wam - to było fantastyczne przeżycie! To jak on mi zaufał...
Jeżeli jest ktoś tutaj kto myśli o Kevinku ale waha się czy go wziąć ze względu na jego trudniejszy charakter (nie miziak) to gwarantuje, że miziakiem albo przynajmniej przytulakiem będzie!

Tak wyglądał dzisiaj :)
Obrazek

A tu jego cuuudowny kumpel z celi - Hyzio. Tak samo "dziki" jak Kevinno. Czyli - sznureczek? czy ja naprawdę widzę sznureczek? o ja! o ja!

Obrazek

Zieeeeewam sobie
Obrazek

Hyzio to bohater drugiego planu ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro sty 19, 2011 20:54 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Catnaperka - odbierz PW :)

Nie chodzi o kota... :ryk:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro sty 19, 2011 21:09 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Kevinek jest śliczny, oby dostał swoją szansę :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]