Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miss pisze:Moje koty mówią, po prostu.
Najlepszy jest Stefan jak się o coś wykłóca. Brzmi to mniej więcej następująco:
- Stefan! ZŁAŹ!!!!!
- KE! KEKEKEKEKE! KE!
ma jeszcze wiele innych "odzywek"
To samo Maniuś. Jak nie chce żeby mu dokuczać robi: - mmmmmmmm... to nie jest miałknięcie tylko właśnie takie mmmmmm.
kalair pisze::mrgreen:![]()
![]()
Safolek waaarczy i buuuczy. Wiem, że jest niezadowolona!
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Moje nie mówią, moje wydają polecenia![]()
![]()
A jak one to robią?
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Moje nie mówią, moje wydają polecenia![]()
![]()
A jak one to robią?
Wzrokiem, Pani, wzrokiem![]()
kocurzyca41 pisze:O chorobcia.Myślisz,że się znęcają?Ale jednak fajnie że wzrokowo dają Ci do zrozumienia o co im chodzi.Dzidka po wyjściu z kuwety też głośno miauczy i biega zadowolona z siebie.Jak już się wybiega,to przychodzi do mnie i patrzy poważnie jakby chciała powiedzieć:-Teraz posprzątaj.
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:O chorobcia.Myślisz,że się znęcają?Ale jednak fajnie że wzrokowo dają Ci do zrozumienia o co im chodzi.Dzidka po wyjściu z kuwety też głośno miauczy i biega zadowolona z siebie.Jak już się wybiega,to przychodzi do mnie i patrzy poważnie jakby chciała powiedzieć:-Teraz posprzątaj.
A nieee, Taćka staje przed kuwetą i krzyczy POSPRZĄTAJ NATYCHMIAST!!!Przed wejściem
![]()
Później jestem jej zbędna
kocurzyca41 pisze:kalair pisze::mrgreen:![]()
![]()
Safolek waaarczy i buuuczy. Wiem, że jest niezadowolona!
Warczący i buczący Safolek?A ogonkiem wtedy nie macha?Jak wtedy reagują Lafi i Irisia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 404 gości