3 x super bazarek ,conva masz tanio ,chyba i ja wezmę ze 4 saszetki ,idzie wiosna ,zaraz maluchy ,tylko czy poczekasz z wpłatą do końca miesiąca
dzięki dziewczyny
Gad ciągle czeka na odpowiedź z Grzesia pracy ,mają dzwonić do niego ,powiedzieli mu ze ma magiczne nazwisko więc może szef coś wykombinuje ,ale mi się wydaje że już wieki czekamy
Moje maluchy lepiej ,tz. jeden ,ten co przyjechał chory ,ale drugi dziś musi niestety iśc do weta ,znów rzyga ,już było dobrze ,wczoraj jadł ,a może jadł za łapczywie ? sama nie wiem ,wole żeby Basia go zobaczyła .
Miały dziś jechać do nowego domku ,niestety odwlecze się to w czasie ,jeszcze z tydzień ,przecież nie oddam chorych dzieciaków .
Mam sukces ,złapałam drugą kupę Tytka

jeszcze z jedna i zatargam na badania
niestety nadal kupa jest brzydka

a Tytuś zmalał .
Kropcia ok. stanz zapalny pęcherza minął ,siusia normalnie ,w lutym mam powtórzyć badania moczu i krwi.
Polatucha ostro kicha i kaszle ,chyba powinnam dać jej antybiotyk ,ale ja tak bardzo nie lubię sama bawić się w lekarza ,z drugiej strony już bardzo dawno nie chorowała to może by jej unidox zapodać ?
To teraz najstarsza kotka w stadzie .
kupiłam im worek karmy z gratisem 2kg dodatkowe.
Burasia chodzi za mną po schodach ,włazi do mieszkania ,próba zamknięcia drzwi kończy się paniczną ucieczką ,chyba nie ma co ją na siłę uszczęśliwiać ,to tak stary kot
a tak w ogóle to mam dziś wagary
mam problem z piecem ,dymi okropnie i nie wiem co mam zrobić

kiepsko ciągnie ,a każde otworzenie drzwiczek kończy sie kaskadą dymu na mieszkanie
chyba spadł nam straszak (nie wiem czy tak to się nazywa

) to takie coś jak hełm co zakłada się na komi
Gadzina wlazł na dach jak tylko wyszłam do pracy

(zabije gada) i mówi ze tego nie da się zamocować
może zgłosić do administracji?