Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 17, 2011 23:00 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:
Megana pisze:Też się nie widzę na liście... :(

No nie ma na liście.... :roll: Bo to tak jest jak ktoś pada na pysk i coś robi w nocy. :| Oczywiście ze jest wpłata z dnia 3.01.na Gwiazdeczkę. :1luvu: Przed chwilka sprawdziłam dokładnie. Chyba przestanę korzystać z połączenia nettowego a zacznę pobierać wyciągi.Tylko że to niestety dodatkowa opłata. :| Wtedy sobie mogę odhaczyć i nie ma mowy o pomyłce.Dlatego zawsze proszę o uważne sprawdzenie.Przepraszam Megana. :oops: :|

Izo, ja przecież nie dlatego, że poczułam się niedoceniona, ale dlatego, że martwię się, czy doszło, bo wiadomo, że każdy grosz potrzebny. Więc nie przepraszaj, nic się nie stało, cieszę się, że dotarło.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon sty 17, 2011 23:03 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

saranna pisze:Iza, a Różyczka jak się miewa? :)

Dobrze u Rózi. Ostatnio wyszła razem z Diną zza garażów, czyli spały w budce.Ona bardzo lubi Purinę. I przepada za gotowanym kurczakiem.Trochę ciemno tam na fotki, bo jestem o zmroku. Ale się postaram.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon sty 17, 2011 23:05 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Megana pisze:
iza71koty pisze:
Megana pisze:Też się nie widzę na liście... :(

No nie ma na liście.... :roll: Bo to tak jest jak ktoś pada na pysk i coś robi w nocy. :| Oczywiście ze jest wpłata z dnia 3.01.na Gwiazdeczkę. :1luvu: Przed chwilka sprawdziłam dokładnie. Chyba przestanę korzystać z połączenia nettowego a zacznę pobierać wyciągi.Tylko że to niestety dodatkowa opłata. :| Wtedy sobie mogę odhaczyć i nie ma mowy o pomyłce.Dlatego zawsze proszę o uważne sprawdzenie.Przepraszam Megana. :oops: :|

Izo, ja przecież nie dlatego, że poczułam się niedoceniona, ale dlatego, że martwię się, czy doszło, bo wiadomo, że każdy grosz potrzebny. Więc nie przepraszaj, nic się nie stało, cieszę się, że dotarło.

Wiem Megana. :D Dobrze że zauważyłaś. :D To ja przepraszam. Czasem jestem bardzo zmęczona po całym dniu.

iza71koty

Post » Wto sty 18, 2011 0:16 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

wiora pisze:sie kłaniam.
dziś tylko na chwile zagladam bo dopiero co z roboty wróciłam :evil:
padam na twarz a jeszcze hałupe trza ogarnąć i obiad zrobic a za chwile znów trzeba wstac :evil:

we srode bede na miescie bo wypatrzyłam kolejne fanty na bazarek :mrgreen: takze we czwartek postaram sie je wystawic :wink:

Wow!!! :D Cieszę się OGROMNIE. :D Pięknie, Pięknie Dziękujemy Wiora :1luvu:

Twoje ostatnie dwa Bazarki poszły ekspresowo. :1luvu: :D A nasze kurcze...stanęły.

iza71koty

Post » Wto sty 18, 2011 14:07 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

kłaniam sie nisko :D

taki okres kiepski Izus na bazarki-niestety :(
miejmy nadzieje,ze sie szybko skonczy :ok:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto sty 18, 2011 20:00 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Izunia, przepraszam za offa, chciałam zaprezentować dzisiejsze łowy: :roll:

Kolejarskie klony, zdrowiutkie jak rzepa. Śmierdzące jak nieszczęście, cichutkie, mają między 6 a 8 tygodni. Najmniejszy ważył 0,4, największa 0,7. Ślepka jeszcze takie nie-wiadomo-jakie. Zostały odrobaczone, odpchlić nie trzeba było, a długo szukano choć jednej marnej pchły. Trzy dziewczyny, trzech chłopaków. W bunkrze zostało siódme. O tych dwóch nawet karmicielka nie wiedziała aż do dziś, bo kociaki przegłodzone stawiły się pierwszy raz w komplecie :roll:

Kuszetka:
Obrazek Obrazek Obrazek

Kociołek:
Obrazek Obrazek

Gwizdawka:
Obrazek Obrazek

Drezynka:
Obrazek

Buforek:
Obrazek Obrazek

Bilecik:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto sty 18, 2011 20:15 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Afatima pisze:Izunia, przepraszam za offa, chciałam zaprezentować dzisiejsze łowy: :roll:

Kolejarskie klony, zdrowiutkie jak rzepa. Śmierdzące jak nieszczęście, cichutkie, mają między 6 a 8 tygodni. Najmniejszy ważył 0,4, największa 0,7. Ślepka jeszcze takie nie-wiadomo-jakie. Zostały odrobaczone, odpchlić nie trzeba było, a długo szukano choć jednej marnej pchły. Trzy dziewczyny, trzech chłopaków. W bunkrze zostało siódme. O tych dwóch nawet karmicielka nie wiedziała aż do dziś, bo kociaki przegłodzone stawiły się pierwszy raz w komplecie :roll:

Kuszetka:
Obrazek Obrazek Obrazek

Kociołek:
Obrazek Obrazek

Gwizdawka:
Obrazek Obrazek

Drezynka:
Obrazek

Buforek:
Obrazek Obrazek

Bilecik:
Obrazek Obrazek

Ale pieknoty :1luvu: i jakie maja super imiona :ok:
To znaczy, ze jeszcze jeden maluszek został sam? :( czy cos źle zrozumiałam?
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto sty 18, 2011 20:18 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Owszem, jeden maluszek został z mamą, w ciągu tych kilku minut skumał, że nalezy dać nogę i siedzieć cicho dopóki nie pójdą porywacze :roll:
Karmicielka sama będzie próbować łapać go i da mi znać.
Obrazek

Afatima

Post » Wto sty 18, 2011 20:34 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Aha z mamą został , myslałam, że sam 8) Gdyby bidulek wiedział, ze to dla jego dobra to sam by wlazł do tej klatki :) A co z mamusią, tez ją złapiecie ?
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto sty 18, 2011 20:37 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Mamusia nie dała się złapać w październiku. Była w klatce już, ale uciekła z niej, klapka zamknęła się jej na grzbiecie. Teraz złapać ją to będzie cud. Na razie będzie dostawać Proverę.
Obrazek

Afatima

Post » Wto sty 18, 2011 21:36 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Matko Ola w szoku jestem. 8O Ledwo wczoraj pisałas i dzisiaj już taka Akcja. 8O A jaki rezultat!!! :1luvu: Wszystkie są od jednej kotki? Cała siódemka?

iza71koty

Post » Wto sty 18, 2011 21:38 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Cała siódemka to rodzeństwo. Karmicielka tylko raz za razem reką wygarniała przy karmieniu. MAm nadzieję, że siódmy zapomni na dniach i tez da się złapać :roll:
Obrazek

Afatima

Post » Wto sty 18, 2011 21:42 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

O matkobosko, ile tego biedula wykarmiła... 8O

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto sty 18, 2011 21:44 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Są bardzo do siebie podobne. :D Niektóre wręcz identyczne. Odrobinkę za małe jak na swój wiek. Są dobrze odżywione czy kregosłupki wystają?

Ola mam pytanie. To Ty trzymasz kociaki na zdjęciu?

iza71koty

Post » Wto sty 18, 2011 21:46 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Megana, sama się dziwię... ona w sierpniu jakoś urodziła siódemkę zdrowiutką tak samo. Pokazano mi je jak miały już około 5 miesięcy. Teraz kolejna siódemka, też okazy zdrowia (tfu, tfu, odpukać), a matka ładna, futerko zdrowe, apetyt jak smok. Oby to był jej ostatni miot :(

Nie są chudziutkie Iza, ważą różnie, ale to pewnie efekt przepychanek do cyca. Ząbki ładne, oczka ładne, dziewczyny to zołzy, wydawały z siebie coś na kształt "śśśśśśśśśś" i stawiały bierny opór przy odrobaczaniu. Cała szóstka jest na razie u Agneski na dt, ale szukamy innych domów, bo lepiej się oswoją.
Ostatnio edytowano Wto sty 18, 2011 21:48 przez Afatima, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Afatima

[poprzednia][następna]