Ten bazarek był na moją koteczkę, która poszła do adopcji i na kota znajomego, ale obecnie mam zdecydowanie większy problem!.
Pilnie potrzebuję potrzebuję pieniążków na kotka z FIV+. Wzięłam go, bo nikt inny nie miał już miejsca. Problem w tym, że kot jeszcze mocno pachnie kocurem, bł kastrowany kilka dni temu. Ja mam olbrzymi problem, bo właścicielka mieszkania, z którą mieszkam, jest niezwykle oburzona i nie wiem, co będzie dalej z kota i moim mieszkaniem tutaj, o ile nie zamaskuję tego zapachu, a obecnie kas po prostu nie mam. A każdy dzień tutaj się liczy dla koteczka.
Potrzebuję silikonowego żwirku, pochłaniacza zapachu (podobno beaphar tutaj był by najskuteczniejszy)i odświeżacza odour stop. Proszę o licytację!
viewtopic.php?f=1&t=123350&start=0
Tutaj moje Allegro
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5486256
na innym bazarku biżuteria i nie tylko
viewtopic.php?f=20&t=122931&p=6956724#p6956724
KSIĄŻKI PO 5 Zł - są tutaj białe kruki. Większość stan używany:
1. Pajęczyna - Michał Markowski - fantastyka

2. "Myśli nieuczesane" Stanisław Jerzy Lec

[color=#40BF40]
3. Angielski dla początkujących - stara, ale świetna książka do nauki - naprawdę polecam. - sprzedane wania7

4.Ogar polski, gończy polski - wzorce ras

5.Nieznane obiekty latające

6.Chart polski - wzorce ras.

7.Wiejskie wędrówki - książeczka idealna dla dzieci, format kieszonkowy. Sprzedane wania7

8.Skasować drugie ja - Adam Hollanek

9.Ostatni zamek - Jack Vance

10.Podniebna krucjata

11. Inwazja opoponanksów

12. Klasyczna literatura arabska - rzadkość!!

13. Biologia - vademecum maturzysty[/color]

Książeczki w innej cenie:
1.Żonglerka tygrysami - świetna książka, b. polecam. Opowiada o życiu w Indiach. - 8 zł

2. Zadbaj o siebie - cena rynkowa prawie 30 zł, kup teraz: 10 zł - raz czytana, w b. dobrym stanie. SPRZEDANE - eski

3. Rozmówki francuskie - 7 zł

4.[color=#0000FF]Rozmówki polsko-angielskie, wyd. Rea. Stan b. dobry. [/b]Kup teraz - 8 zł Sprzedane wania7[/color]

Stan b. dobry - tylko brzegi okladki lekko przytarte.
Rozmówki – niezbędne dla podróżnych i turystów. Zawierają zwroty i wyrażenia uporządkowane według sytuacji, z którymi styka się podróżny na granicy, w hotelu, w restauracji, u lekarza itd. Uwzględniają cenne dla turystów i podróżnych informacje dotyczące rozmaitych realiów życia i podstawowych zasad funkcjonowania instytucji użyteczności publicznej. Czytelny układ całości oraz uproszczony zapis fonetyczny wyrazów i zwrotów ułatwia korzystanie z treści książki. Podręczny słowniczek zamieszczony na końcu książki oraz przystępnie podane podstawowe zasady gramatyczne pomagają porozumieć się w rozmaitych sytuacjach życia codziennego. Polecam.
5.[b].Tablice historyczne PARK[/color] kup teraz - 13 zł

Książka nieużywana, z lekko wygiętą okładką - widoczne na zdjęciu. Polecam
Podręcznik zalecany do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu środków dydaktycznych przeznaczonych do nauczania historii i społeczeństwa na poziomie szkoły podstawowej, do nauczania historii na... rozwiń opis » Podręcznik zalecany do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu środków dydaktycznych przeznaczonych do nauczania historii i społeczeństwa na poziomie szkoły podstawowej, do nauczania historii na poziomie gimnazjalnum i szkoły ponadpodstawowej. Jest to jeden z najobszerniejszych zestawów dat na rynku, znakomity środek ułatwiający uczniom zrozumienie historii, nauczycielowi zaś jej tłumaczenie.