Iweta pisze:Zapraszamy Przyjaciół Joli i kotów zdrojowych
iza71koty pisze:Nikt się nie skusi Iwetko. Bo ja jestem beztalencie,![]()
Iwetko Akt z kotami Ci potem wysłać razem z miniaturką?
Iweta pisze:iza71koty pisze:Nikt się nie skusi Iwetko. Bo ja jestem beztalencie,![]()
Iwetko Akt z kotami Ci potem wysłać razem z miniaturką?
Co tez Ty Iza piszeszPieknie malujesz i niejednokrotnie zostało to juz docenione przez kupno Twoich prac za niemałe pieniądze
Do konca bazarku zostało jeszcze 3 dni, a ja wierzę , ze Ci którzy jeszcze nie wiedza o tym bazarku i Twoich pracach w końcu trafia tutaj i zalicytuja
![]()
Już nie moge sie doczekac aktu z kotem, który specjalnie dla mnie namalowałas ale oczywiscie zaczekam i wszystko razem spakujesz do wysyłki![]()

panikota pisze:Zachód i Zmrok - 15zł za każdy
iza71koty pisze:Wiem Iwetko .Ale jestem troszeczkę podłamana tym Bazarkiem.
Bardzo chciałam Pomóc kociakom Joli.Mi na przykład bardzo się podoba Akt damski. Uważam ze naprawdę fajnie wyszedł.I muszę stwierdzić że cena mnie tutaj nie satysfakcjonuje,
bo...trzeba kupic farby, olej,pędzle, terpentynę.Tym razem kanwy kupiła Taizu, ale też musiała zaplacić.Na koniec moja praca. Kilka nocy trzeba poświęcić na skończenie takiej miniaturki.Ta sytuacja chyba mnie zmusi do wystawienia cen wyjściowych na kolejnym Bazarku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości