Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 18, 2011 1:27 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - mijają 2 miesiące :( ...

Biduńku...
Pamiętam i będę pamiętała, nigdy Cię nie zapomnę.
Kocham Cię.
Obrazek

Tadziuniu, Meoniku - dla Was też.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto sty 18, 2011 10:25 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - mijają 2 miesiące :( ...

Wielbłądzio pisze:
Zapisałam się na czwartek do jakiegoś państwowego lekarza.

:ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sty 18, 2011 12:11 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - mijają 2 miesiące :( ...

Wielbłądzio pisze:
Nemi pisze:
Wielbłądzio pisze:(...)
Mieszkanie oczywiście nadal straszy :oops: (...)

Wielbłądziu - tym się nie martw. Bałagan nie zając - nie ucieknie :P Jutro też będzie czekał na posprzątanie, więc nie ma się co stresować :wink:

Wiesz, tylko on tak sobie grzecznie czeka już od ponad dwóch tygodni :oops: :oops: :oops:

Łeb przestał boleć dopiero teraz. A bolał naprawdę paskudnie, cały czas miałam mdłości i nie byłam w stanie nawet czytać :roll: Wobec czego - co było robić - znów poszłam spać, wstałam przed 23 :roll:
Powinnam COŚ ze sobą zrobić, JAKOŚ zacząć się zbierać, zanim ta otchłań znowu pochłonie mnie do końca. Przecież ostatnio byłam na samym dnie tak niedawno, jeszcze wczesną wiosną :( ... Tyle, że nie mam siły. I nie umiem.
Boję się o te moje pchlaki ukochane :(

Zapisałam się na czwartek do jakiegoś państwowego lekarza.

Państwowi lekarze nie są tacy źli :ok: Leczą tak samo jak prywatni, tyle że za darmo i w mniej komfortowych warunkach - stąd często wrażenie, że leczenie jest gorszego gatunku. Grunt to nie dać się zwariować, że w publicznej służbie zdrowia nie można się dobrze leczyć :kotek:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto sty 18, 2011 16:22 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - minęły 2 miesiące :( ...

Wstałam :roll:

Znowu nie byłam w ZUS-ie :oops:
Ale coś się ze mną niedobrego dzieje (tym razem nie psychicznie, choć to oczywiście też :roll: ), naprawdę nie byłam dziś w stanie normalnie funkcjonować, nawet choćby tylko chodzić. Nie będę pisać w szczegółach, bo byłoby w stylu wyznań moich ekskoleżanek :twisted: - no ale niewątpliwie jest to następne coś, z czym należałoby przejść się do lekarza lekarza mojej ulubionej specjalizacji tym razem :oops: :roll:

Maciej mruczy. Nunu nadstawia krowi łeb do całowania.
Ostatnio edytowano Wto sty 18, 2011 16:37 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto sty 18, 2011 16:30 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - minęły 2 miesiące :( ...

Żaba skoczył z parapetu prosto na lampkę komputerową i połamał jej obudowę.
A teraz przyszedł i się do mnie tuli.
Nic mu to nie pomoże. Idę do Reala po ostry nóż, żeby mieć czym pokroić główny składnik smalcu :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto sty 18, 2011 17:14 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - minęły 2 miesiące :( ...

Tym bardziej powinnaś ruszyć do lekarza cztery litery Wielbłądziu :roll: .
Gdy już skończysz oprawiać nieszczęśnika pomyśl o kilku małych słoiczkach - smalec z żaby wystawiony na kocim bazarku to będzie hit 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sty 18, 2011 17:29 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - minęły 2 miesiące :( ...

bubor pisze:Tym bardziej powinnaś ruszyć do lekarza cztery litery Wielbłądziu :roll: .
(...)

Też tak uważam :!: Biegusiem do lekarza :!:

Wielbłądzio pisze:(...) naprawdę nie byłam dziś w stanie normalnie funkcjonować, nawet choćby tylko chodzić. (...)

Wydaje mi się, że katatonia występuje również w depresji - więc naprawdę nie ma co czekać. A może ktoś wyciągnąłby Wielbłądzia za garby do tego lekarza, skoro sama nie daje rady :?:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Wto sty 18, 2011 18:29 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - minęły 2 miesiące :( ...

Nemi, tym razem to ja umyślnie nie wstawałam z łóżka... Owszem, czasami bywa tak, że COŚ mnie powstrzymuje i COŚ jest natury czysto psychicznej (jeśli przy okazji owocuje fizycznym bólem, to jest on czymś wtórnym), ale tym razem chodziło o coś innego. Kolejny krwotok :oops:
I do tej pory mi słabo jak cholera.

Przyszło mi na konto całe 85 złotych (jakaś resztka ekwiwalentu urlopowego), normalnie imprezę mogłabym za to zrobić :twisted: Zawlokłabym się do Reala choćby po wodę mineralną, ale chyba nie dam rady (no, z całą pewnością powinnam darować sobie noszenie ciężarów, przynajmniej dzisiaj :roll: ).

Wielbłądzio

Post » Wto sty 18, 2011 20:51 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - minęły 2 miesiące :( ...

Kasiu, idź do lekarza...

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto sty 18, 2011 20:56 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - minęły 2 miesiące :( ...

Dokładnie tak...

Wiem, że czasem ciężko się zmobilizować, (mnie trują od prawie dwóch tygodni, że mam iść, ale w moim wypadku naprawdę nie ma to większego sensu...na l4 nie pójdę a nic więcej mi wizyta nie da..)
ale naprawdę musisz iść...
Niestety nie mogę przyjechać i zaciągnąć Cię osobiście, za daleko :(

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto sty 18, 2011 21:31 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - minęły 2 miesiące :( ...

charm pisze: ... ale naprawdę musisz iść...
Niestety nie mogę przyjechać i zaciągnąć Cię osobiście, za daleko :(

Całkowicie sięz gadzam :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto sty 18, 2011 22:12 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - minęły 2 miesiące :( ...

Wielbłądziu! Zakończył się bazarek. Zajrzyj!

:dance: :dance: :dance:

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Wto sty 18, 2011 23:29 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - minęły 2 miesiące :( ...

Zajrzałam 8O
Dziękuję Wam z całego serca :1luvu: !!!

Wielbłądzio

Post » Wto sty 18, 2011 23:35 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - minęły 2 miesiące :( ...

Wstałam, zjadłam dwa pierniczki w czekoladzie, włączyłam pralkę.
Sprzątanie nadal czeka.

Klara jakoś dziwnie spokojna, nikogo nie tłucze. Czyżby chora :roll: :twisted: ...?

Wiem, że to nie jest normalne, ale lekarki są bezradne, każda kolejna ginka przepisywała mi hormony, które robiły więcej złego niż dobrego :roll: ... Dziwne, ale to zdarza się tylko i wyłącznie wtedy, kiedy jestem w dołkach i psychicznie non-stop fatalnie się czuję - podobnie zresztą, jak i kilka innych objawów :roll: ... Psychol jestem skrajny i tyle. Trzeba z tym jakoś żyć.

Wielbłądzio

Post » Śro sty 19, 2011 9:47 Re: Jedyne takie Dranie. Biduś[`] - minęły 2 miesiące :( ...

Dzień dobry o normalnej porze.

Wstałam, sprzątać będę :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]