Pięknooka Wiki... Maleńka za metą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 17, 2011 20:20 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

Tam też powinny być :roll: W czwartki-piątki jest świeże, pamiętaj, że te duże hipermarkety mają własny rozbiór :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon sty 17, 2011 20:32 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

Ja je widuję czasem w Tesco :lol: Auchan jeszcze nie zawitał w nasze progi,a Kerfjura z kolei ja nie zaszczyciłam,bo daleko :P
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Pon sty 17, 2011 20:35 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

A ja z kolei za Tesco jakoś nie przepadam, choć mam pod biurem, w którym jestem 2x w tygodniu :roll: Kerfiura mam pod domem, a Auchan pod pracą :mrgreen:

Co do serduch indyczych, to pewnie w każdym hipermarkecie będą :roll:

OKI

Post » Pon sty 17, 2011 20:43 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

widocznie w takim razie nie rzucily mi sie w oczy.. ciekawa jestem czy moje to zjedzą, bo serc kurzęcych nie jedzą z wielkim smakiem, tak samo wątrobka srednio pasi... najlepsze to co najdrozsze i jak najmniej zylaste :evil: :evil: :evil:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon sty 17, 2011 20:51 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

tillibulek pisze:widocznie w takim razie nie rzucily mi sie w oczy.. ciekawa jestem czy moje to zjedzą, bo serc kurzęcych nie jedzą z wielkim smakiem, tak samo wątrobka srednio pasi... najlepsze to co najdrozsze i jak najmniej zylaste :evil: :evil: :evil:

Bo rozpuściłaś towarzystwo :twisted: Jak bym zaczynała od wołowiny na tatar,to pewnie też o serduchach nie mogłoby być mowy :lol:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon sty 17, 2011 21:00 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

passa pisze:
tillibulek pisze:widocznie w takim razie nie rzucily mi sie w oczy.. ciekawa jestem czy moje to zjedzą, bo serc kurzęcych nie jedzą z wielkim smakiem, tak samo wątrobka srednio pasi... najlepsze to co najdrozsze i jak najmniej zylaste :evil: :evil: :evil:

Bo rozpuściłaś towarzystwo :twisted: Jak bym zaczynała od wołowiny na tatar,to pewnie też o serduchach nie mogłoby być mowy :lol:

Skąd wiesz, że Tillek tak robi? :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

OKI

Post » Pon sty 17, 2011 21:06 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

Tak czuje mój czujny nos :twisted: Poza tym Tillek ma w swoim asortymencie niejaką Ruby,której sam wygląd mówi,żeby z niczym innym się do niej nie zbliżać :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon sty 17, 2011 21:09 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

A pozostały asortyment widziała? :mrgreen: :ryk:
Jedno bardziej rozwydrzone od drugiego :ryk: :ryk: :ryk:
Tiu-tiu-tiu, no zjedz kawiorku koteczku, plizzz :kotek:

Wybacz Tilli, nie mogłam sobie darować :twisted:

OKI

Post » Wto sty 18, 2011 8:27 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

Passa, serduszka indycze czasem są w Realu i w Netto (na Fabrycznej).
Moje też lubią od czasu do czasu je zjeść.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Wto sty 18, 2011 11:09 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

A widzisz,w Realu też czasem bywam,ale podrobów tam nie kupowałam już dawno. Czas najwyższy ;)

Jak małej skończy się ruja,to otworzę szampana :mrgreen: Nie to,żeby mnie to szczególnie męczyło,ale na mój gust już wystarczy - ile można :twisted:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Wto sty 18, 2011 11:10 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

Oj można, można :twisted:

OKI

Post » Wto sty 18, 2011 16:55 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

Więc się ujawniam. Informując że szanse Wiki na schronisko są żadne; już od jakiegoś czasu pisałam z passą na PW ale ze względu na kilka niewiadomych prosiłam o nieujawnianie żeby nadziei nie robić.

Mogę wziąść Wiki na DT. Dziś moja rezydentka była na testach, jest zdrowa jak stado koni, wyniki krwi idealne, na dniach będzie szczepienie. Ponieważ nie przepada za wspólnym myciem a także samo gryźć woli ludzi niż koty, ryzyko jest bardzo niewielkie a wręcz minimalne- tym bardziej że u Wiki nie ma żadnych objawów; u kilku wetów się upewniałam i każdy mówił że izolacja (u mnie lokalowo niemożliwa) byłaby nadgorliwością.

Zatem Wiki szuka transportu Opole-Trójmiasto (lub okolice).

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto sty 18, 2011 17:09 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

8O
Własnym oczom nie wierzę.
Super wiadomość, ale ta odległość przeraża trochę.
Co nie znaczy, że jest to niemożliwe.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Wto sty 18, 2011 17:19 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

O rety, jakie info 8O

Poker71, wielkie dzięki :D bardzo się martwiłam o kicię.

Z transportem ciężko mi pomóc, ale jakby z przesiadkami jechała, to w Warszawie ma się gdzie zatrzymać

Wiki :dance: :dance2: :dance2: :dance:

OKI

Post » Wto sty 18, 2011 17:26 Re: Pięknooka Wiki:(FeLV+?) DT/DS od lutego lub schronisko!OPOLE

Poker71 - witam wreszcie w wątku Wiki :D

A więc gwoli wyjaśnienia - Poker oferowała wstępnie pomoc,ale miała ustalić z weterynarzami czy będzie to w ogóle możliwe. Ustaliła,że jest,po czym kompletnie mnie zaskoczyła swoim telefonem,który na początku uznałam za pomyłkę i niewiele brakowało, a bym się rozłączyła :lol:

Odległość - mnie też przeraża i te 7-8 godzin to nawet dla mnie zawsze była ciężka podróż...a co dopiero dla kota,który nie znosi podróży i to żadnym środkiem transportu.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

[poprzednia][następna]