Nim będzie za późnoSchŁódź. Psysio- zły kot?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 17, 2011 20:50 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito w drodze do smarti:))!

jestem już jestem.....SMARTI jestem :D piękny mam Borysa łobuza,mam Sonię kruszynkę...jak chcesz tymczas jest u mnie dla CIEBIE nawet od jutra :1luvu:

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Pon sty 17, 2011 21:36 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito w drodze do smarti:))!

Bardzo chcę ale to nie dla mnie ten tymczas :mrgreen: a dla Silvia z tego wątku :D
przeczytaj Asia o Silvio i jeśli się zdecydujesz to trzeba się z dziewczynami umawiać na transport.

dziewczyny,napiszcie może jakieś streszczenie o Silvio bo na wątku o nim jest niewiele i trudno znalezć.

Carlito jest już u mnie ,wszedł na początek ,jak wszystkie za szafę-normalka.

ma wystawione jedzonko-zobaczymy jak się zachowa-powinien jutro zza szafy wyjść-wszyscy następnego dnia wychodzą.

Catnaperko-niestety Renal od Ciebie nie przyjechał :( najwyrażniej gdzieś się zagubił po drodze bo już Arcana go nie dostała.
Szkoda,bo liczyłam na niego-ja żeby mieć najtaniej muszę czekać do czwartku,bo u weta cena zbójecka.

Dalsze losy Carlita będą na wątku moich tymczasów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121985&start=705 serdecznie zapraszam.

ten wątek zostawiam dla maleńkiego Silvia :1luvu: :1luvu: :1luvu: Działaj JOOAŚKA :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pon sty 17, 2011 21:46 przez smarti, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 17, 2011 21:39 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito w drodze do smarti:))!

Czyżby się szykował tymczas dla Silvio 8O :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sty 17, 2011 21:56 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito w drodze do smarti:))!

A ja muszę się wybrać do Smarti i poznać przystojniacha.... tylko czasu ciągle brak... a niby mieszkamy niezbyt daleko (przynajmniej po tej samej stronie Wisły - a to już dużo)
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon sty 17, 2011 22:01 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito w drodze do smarti:))!

Bianka 4 pisze:A ja muszę się wybrać do Smarti i poznać przystojniacha.... tylko czasu ciągle brak... a niby mieszkamy niezbyt daleko (przynajmniej po tej samej stronie Wisły - a to już dużo)

Tu już nie jedna osoba się do niej szykuje - zrobimy smarti nalot :) :mrgreen: :piwa:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sty 17, 2011 22:27 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito w drodze do smarti:))!

Smarti dziękuję za zaproszenie i wciągnięcie mnie na wątek kociaka,jestem wzruszona :cry: ...napisałam Ci na Pw co i jak,napewno potrzebne mi wsparcie ,ale miłości nie brak u mnie

JOOAŚKA

Post » Pon sty 17, 2011 23:09 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito w drodze do smarti:))!

sądzę że wsparcie na leczenie na wątku na pewno się znajdzie.
a skoro masz blisko dobrego weta i dużo miłosci dla kicia
to dasz radę :D :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto sty 18, 2011 0:28 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito w drodze do smarti:))!

Carlitku zdrowiej ślicznie
nie masz już powodu do zmartwień

JOOAŚKA, SilVio jest młodziutki, 6 miesieczny kochany mruczący, cierpliwy i współpracujący
ma uszkodzona miednicę i na razie trzeba go wyciskać,
żeby zrobił do końca siusiu, ale już siusiać zaczyna sam.
Musi byc też w klateczce, żeby ograniczyć ruchliwość,
żeby miednica się zrastała- ona zrasta się samoistnie
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto sty 18, 2011 6:52 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito w drodze do smarti:))!

witaj maluchu :D

JOOAŚKA

Post » Wto sty 18, 2011 8:32 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito w drodze do smarti:))!

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto sty 18, 2011 9:43 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito w drodze do smarti:))!

dokładnie, tak jak ruru pisze, trzeba nauczyć się wyciskania moczu i trzymać Sylvio w klatce, nawet jak serce powie, że on się w klatce męczy, on nie może chodzić, musi siedzieć i się zrastać
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto sty 18, 2011 11:11 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito w drodze do smarti:))!

Jooaśka-musisz przemyśleć sprawę i zdecydować czy dasz radę mu pomóc-czy dasz radę gp leczyć,zastosować się do wszystkich zaleceń-konsekwentnie i nieodwołalnie.Pytaj o wszystko jeśli masz jakies pytania lub watpliwości.
I jak najszybciej musisz podjąć decyzję bo on nie ma czasu.-każdy kolejny dzień w schronie to dla niego o dzień za długo.

CC prosze o dokładne info-czy muszę dziś jechać z Carlitem do weta.?
Moje pytania są następujące:
1) co i kiedy on konkretnie dostał bo w książeczce wpisy nie są dla mnie jasne.
2) co i kiedy mam mu dalej robić wg.Twoich zaleceń.

Pytam dlatego ponieważ zjadł ze dwie garstki,wysiusiał się-ładnie na jasno, lezal na posłanku,buszował po szafie-tyle widzę po wejściu do jego pokoju.
Jednak jego nie widzę-schował się za szafami i jeśli to nie jest dziś konieczne to nie będę go stresować siłowym wyciąganiem zza szaf(szafę trzeba przesuwać i robić łapankę co na pewno nie pomoże mu się odstresować.-to są dwie ciężkie metalowe szafy pełne zapasowej terakoty i glazury więc nie do przesunięcia praktycznie w normalnych warunkach)

Mam nadzieję sądząc po jego poprzednikach że wieczorem albo jutro zacznie do mnie podchodzić i wtedy nie będzie problemu,na razie jednak jest i dlatego jeśli to nie jest konieczne to nie chcę go dręczyć.

Jeśli nie masz czasu to proszę o przkazanie mi odp za pośr.dziewczyn,natomiast to b.wazne więc koniecznie proszę o odp dziś do 18-tej.

smarti

Post » Wto sty 18, 2011 11:24 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito w drodze do smarti:))!

Moze zadzwoń do lecznicy?
http://www.tinyurl.pl?E2BNG6tz
CC może miec pacjentów i nie mieć czasu napisać czy w ogóle zajrzeć na forum.
Ostatnio edytowano Wto sty 18, 2011 11:34 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto sty 18, 2011 11:34 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito w drodze do smarti:))!

co mam wyguglować? CC??-przecież ja nie wiem jaka to lecznica.
są tu osoby świetnie znające CC proszę więc aby do niej zadzwoniły i przekazały moje pyt.

smarti

[poprzednia][następna]