DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 17, 2011 18:58 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Ja oczary w tym roku też popróbuję,
...a porcja miziania musi być... :1luvu: :1luvu:
Edytko jak Cię znaleźć na ogrodniczym?,jeszcze raz dzięki za pomysł :D ,że też wcześniej tam nie trafiłam :twisted: pasuje mi jak ulał :ok: :ok:

Chatte,
a jakie masz kolory?i które najlepiej się prezentują?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 17, 2011 19:17 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:Ja oczary w tym roku też popróbuję,
...a porcja miziania musi być... :1luvu: :1luvu:
Edytko jak Cię znaleźć na ogrodniczym?,jeszcze raz dzięki za pomysł :D ,że też wcześniej tam nie trafiłam :twisted: pasuje mi jak ulał :ok: :ok:

Chatte,
a jakie masz kolory?i które najlepiej się prezentują?

Szukałam odmiany o kwiatach czerwonych i kupiłam odmiane feuerzauber:
Obrazek
skusiła mnie tez ze wzgledu na pachnące kwiaty.
moje oczarki (bo to małe jeszcze jest) mają zaledwie 40 cm wysokości , bo duża roslinka to wydatek kilkuset PLN. Dlatego na efekt będzie trzeba poczekać.
W Daglezji nie sprowadzają oczarów, w ubiegłym roku widziałam je w tym sklepie przy Wale Miedzeszyńskim naprzeciwko pętli autobusowej, a swoje kupiłam w Otwocku w takim malym sklepie przy Przewoskiej r. Zygmunta. Maja fajny towar i tańszy niż u nas w Józefowie. Jeden feler - nie można płacic karta, dlatego zdarzało mi się odkładać wybrane już roslini bo gotówki mi nie stykało :wink:

tutaj http://www.pinus.net.pl/p.php?p=katalog masz katalog rózniastych roslinek (nie tylko oczarów)
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pon sty 17, 2011 19:24 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

nie znam tego sklepu w Otwocku-dobrze wiedzieć-na pewno pierwsze kroki wiosną tam skieruję :D

a w sklepie na Wale u p.Asi mam10% zniżki to jakby co to chętnie pomoge w zakupie :D .(zresztą we FloraPoint też)
w Daglesji nie ma zniżek za to są koty do wzięcia,więc staram się tam nie jezdzić-dwa razy kolejne skończyły mi sie dokoceniem więc raczej unikam :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon sty 17, 2011 19:40 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

o, na znizki roslinne to jestem bardzo łasa. chetnie skorzystam z Twojej propozycji :D
mój TZ NIE WIE (i lepiej niech sie nie dowiaduje :mrgreen: ) ile wydałam juz na ogród, a dopiero zaczynam go zakładac... a dzialkę mam duuuzo mniejsza od Twojej.
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pon sty 17, 2011 19:51 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Witam :)
Skoro to częściowo wątek i o nas, trzeba się wpisać :kotek:

U Julci po 2 miesiącach w domu wszystko w porządku, właśnie leży przytulona do mojej nogi i drzemie :)

I żeby nie było daleko szukać wszystkie zdjęcia Julci w nowym domku (i nie tylko) plus krótki filmik z torebki :)
http://picasaweb.google.com/11171194650 ... qONhfa-fg#

http://www.youtube.com/watch?v=GHO0vVvx6eE

Pozdrawiamy wszystkich :)
Obrazek
Dziękujemy Smarti :)

Maciek&Julcia

Od: Pt lis 05, 2010 18:05

Post » Pon sty 17, 2011 20:09 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Serdecznie witamy Dużych Juleńki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo fajnie ze jesteście` :D :piwa:

smarti

Post » Pon sty 17, 2011 21:43 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Carlito jest już u mnie ,wszedł na początek ,jak wszystkie za szafę-normalka.

ma wystawione jedzonko-zobaczymy jak się zachowa-powinien jutro zza szafy wyjść-wszyscy następnego dnia wychodzą.

Catnaperko-niestety Renal od Ciebie nie przyjechał :( najwyrażniej gdzieś się zagubił po drodze bo już Arcana go nie dostała.
Szkoda,bo liczyłam na niego-ja żeby mieć najtaniej muszę czekać do czwartku,bo u weta cena zbójecka.[/quote]

smarti

Post » Pon sty 17, 2011 21:49 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

CARLITO - KOCHANY KOCURKU, TERAZ TO JUŻ TYLKO MUSISZ DOCHODZIC DO SIEBIE - JESTE S W CUDOWNYM MIEJSCU I NIC WIĘCEJ CIE JUŻ NIECH NIE OBCHODZI :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

chyba mi się caps lock włączył :oops:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 17, 2011 21:54 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Smarti
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=35938

Chatte
zapraszam tu http://forumogrodnicze.info/index.php - wiele moża się dowiedzieć, dziewczyny ciągle wymieniają się roślinkami, pomagają w zakupach - jest miło (a wątek z fotkami z ogrodow to super sprawa)

Smarti Lala wypina się na Gourmet za to sucha Purina One jest na topie :)
No i ciągnie ją na dwór - coraz bardziej kombijuje jak wyjść, widzi że Franek i Doli wychodzą to i ona chce. A Franek znów naśladować zaczął ją : np : nigdy nie spał w szafie, teraz się tam pcha :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sty 17, 2011 21:55 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Marzenia11 pisze:CARLITO - KOCHANY KOCURKU, TERAZ TO JUŻ TYLKO MUSISZ DOCHODZIC DO SIEBIE - JESTE S W CUDOWNYM MIEJSCU I NIC WIĘCEJ CIE JUŻ NIECH NIE OBCHODZI :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

chyba mi się caps lock włączył :oops:

nie chyba a napewno :)

Smarti znow musisz aktualizowac 1 posty :)

Czy sa wieści od Chmurki ?
Duuuuże miziaki dla nowego kici (niech tylko z za szafy wyjdzie )
Ostatnio edytowano Pon sty 17, 2011 21:57 przez EdytaB_a, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sty 17, 2011 21:57 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

właśnie się wczytałam że Carlito przybył do schronu 2-go stycznia a 11-go stycznia miał kastrację(zadnych wpisow o bad krwi przed kastracją nie ma a zresztą nie sądzę aby były zrobione :oops: .
może to narkoza mu tak te nerki rozwaliła?

smarti

Post » Pon sty 17, 2011 22:08 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Smarti, uciekło zdjęcie maluchów :!:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon sty 17, 2011 22:17 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Bianka 4 pisze:Smarti, uciekło zdjęcie maluchów :!:

smarti broi w postach :evil: :D :D :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sty 17, 2011 22:17 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

No właśnie co u Chmureczki?
magdajedral

Post » Pon sty 17, 2011 22:18 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:może to narkoza mu tak te nerki rozwaliła?

moglo - jak najbardziej. Plus stres. I mogla też być jakas infekcja. Całokształt się pewnie składa na jego aktualny stan. Dlatego wazna jest diagnostyka. Czy dziewczyny poprosza już o aukcje cegiełkową skoro kocur jest u Ciebie?

Marzenia11

[poprzednia][następna]