Stasinka odeszła[*] .......................................

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 03, 2011 22:20 Re: MIECZYSŁAW i jego Imieninowy gość-........ sobota 1.1.2011:)

Gibutkowa pisze:No stary to już wiesz jak jest z tymi kobietami - leją i leją a jak zapytasz "Za co?" to mówią "Za życia, bo potem będzie za późno" no i gadaj tu z takimi...

moja Duża mi mówi żebym się zachowywał :roll: i umilał życie Stasi i Fredzi :roll: Dużej się chyba coś pomyliło i myśli że chyba clownem jestem albo komikiem jakimś :roll:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto sty 04, 2011 13:16 Re: MIECZYSŁAW i jego Imieninowy gość-........ sobota 1.1.2011:)

jessi74 pisze:
Gibutkowa pisze:No stary to już wiesz jak jest z tymi kobietami - leją i leją a jak zapytasz "Za co?" to mówią "Za życia, bo potem będzie za późno" no i gadaj tu z takimi...

moja Duża mi mówi żebym się zachowywał :roll: i umilał życie Stasi i Fredzi :roll: Dużej się chyba coś pomyliło i myśli że chyba clownem jestem albo komikiem jakimś :roll:

Moi Duzi też mówią że mam być dla Sibel miły i nie zachowywać się jak dres :roll: :?
Matka ciągle do mnie "ty mój dresie, ty mój dresie". Powinienem się obrazić? Jak myślisz? :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sty 05, 2011 9:24 Re: koty z komórki Stasia-nowotwór, Fredzia - mocznica :(:(:(

chłopaki ciekawy dialog prowadzą :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro sty 05, 2011 15:41 Re: koty z komórki Stasia-nowotwór, Fredzia - mocznica :(:(:(

A wczoraj znowu syczałem na zabawkę, jak się Duży ze mną bawił, a Matka się śmiała, jak zaryłem nosem w poduchę i nie wiedziałem co się dzieje :evil: Duży to w ogóle fajny gość jest, Duża też tylko jest strasznie upierdliwa - "nie biegaj, bo głowę rozbijesz, bo nóżki połamiesz, nie męcz Sibelki, nie jedz tyle, bo będziesz gruby" i tak w kółko, potrafi marudzić od rana do wieczora :| z resztą Dużemu też marudzi "nie karm Mietka, nie karm Mietka..." :evil: Ale Duży i tak karmi rano pasztetem i majonezem :1luvu: jak Matka śpi ;) :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sty 06, 2011 22:22 Re: koty z komórki Stasia-nowotwór, Fredzia - mocznica :(:(:(

a to był liścik Stasi do cioci turkawki :P

cfffflop;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

jessi74

Post » Pt sty 07, 2011 7:53 Re: koty z komórki Stasia-nowotwór, Fredzia - mocznica :(:(:(

Z tego co rozumiem Stasi ssmakowały ostatnio puszeczki i prosi o więcej ;) Zobaczymy Stasiu co się da zrobić ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon sty 10, 2011 22:02 Re: koty z komórki Stasia-nowotwór, Fredzia - mocznica :(:(:(

Stasia i Fredzia dostały pieniążka od cioci Mawin :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Nie sty 16, 2011 20:34 Re: koty z komórki Stasia-nowotwór, Fredzia - mocznica :(:(:(

Mietek i Fredzia raczej już mają za sobą Walentynkowy Wieczór :mrgreen:
ale zwykła codzienność też wskazuje że kotki się bardzo zaprzyjaźniły :ok:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

jessi74

Post » Nie sty 16, 2011 22:07 Re: koty z komórki Stasia-nowotwór, Fredzia - mocznica :(:(:(

Na ostatnim zdjęciu widzę masaż pleców :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon sty 17, 2011 11:52 Re: koty z komórki Stasia-nowotwór, Fredzia - mocznica :(:(:(

śliczne zdjęcia, widać że koteczki się polubiły :-)

mawin

Post » Pon sty 17, 2011 11:58 Re: koty z komórki Stasia-nowotwór, Fredzia - mocznica :(:(:(

bardzo się polubiły :ok: :ok: :ok: ehh, nie mam pomysłu jak pomóc Fredzi.... czy jest szansa dla niej na prawdziwy dom? na jej krótkie już zycie... :(

jessi74

Post » Wto sty 18, 2011 12:37 Re: koty z komórki Stasia-nowotwór, Fredzia - mocznica :(:(:(

jessi74 pisze:bardzo się polubiły :ok: :ok: :ok: ehh, nie mam pomysłu jak pomóc Fredzi.... czy jest szansa dla niej na prawdziwy dom? na jej krótkie już zycie... :(

szczerze mówiąc wątpię że się znajdzie taki dom :-( to musiał by być dom z wielkim serce, który od razu liczy się z odejściem koteczki w niedługim czasie.

mawin

Post » Wto sty 18, 2011 14:05 Re: koty z komórki Stasia-nowotwór, Fredzia - mocznica :(:(:(

:( Fredzia szuka kogoś kto ją zaadoptuje i się nią zaopiekuje, pilnie szuka też opiekuna wirtualnego :( czy ktoś pomógłby napisać jakieś ładne ogłoszenie "chwytające" za serca

jessi74

Post » Czw sty 20, 2011 11:02 Re: koty z komórki Stasia-nowotwór, Fredzia - mocznica :(:(:(

Wspaniałe podziękowania dla phantasmagori i dagmary -olgi - to one pokierowały mnie gdzie i jak zwrócić sie o pomoc w finansowaniu leczenia Stasi. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Czw sty 20, 2011 11:16 Re: koty z komórki Stasia-nowotwór, Fredzia - mocznica :(:(:(

jessi74 pisze:Wspaniałe podziękowania dla phantasmagori i dagmary -olgi - to one pokierowały mnie gdzie i jak zwrócić sie o pomoc w finansowaniu leczenia Stasi. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

super :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mawin

[poprzednia][następna]