Jadzia i Ernest - już w DS!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 17, 2011 8:51 Re: Jadzia i Ernest - już w DS!!!

Teraz lecę do pracy, jak tylko dotrę to wstawię zdjęcia Jadwini :1luvu:
Ale mi się fajnie poniedziałek zaczął :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 17, 2011 11:38 Re: Jadzia i Ernest - już w DS!!!

Sorki że tyle to trwa ale miałam malutki młyn w pracy. Już dodaję :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Przyznaję że przy pierwszym zdjęciu mi łzy poleciały ze szczęścia oczywiście :1luvu: Lepszego domku dla Jadwini nie mogłam sobie wymarzyć :kotek:

Zdjęcia to miniaturki, po kliknięciu otworzą się w pełnym rozmiarze.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon sty 17, 2011 12:06 Re: Jadzia i Ernest - już w DS!!!

Bardzo się cieszę z domku Jadwini :)

No i jak widzę z Jadzi prawdziwa kocia intelektualistka - książki się czyta, nie ma to tamto :mrgreen:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon sty 17, 2011 12:09 Re: Jadzia i Ernest - już w DS!!!

Gibutku,miód na nasze serca,no nie...

Jadzia taka szczęśliwa i jak się ślicznie bawi :D

no i mamy Jadzię intelektualistkę :kotek: :piwa:

piękne zdjęcia,Erneściku,,czy widzisz-Jadziunia też jest szczęśliwa-tak jak Ty :D :kotek: :kotek: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 17, 2011 12:10 Re: Jadzia i Ernest - już w DS!!!

panikota pisze:Bardzo się cieszę z domku Jadwini :)

No i jak widzę z Jadzi prawdziwa kocia intelektualistka - książki się czyta, nie ma to tamto :mrgreen:

No ba :D U nas we Wrocku sami koci geniusze :mrgreen: 8)
Mój chłop uczy nasza kotkę programować, a raz jak weszłam do domu to zobaczyłam jak stoi nad nią z ogórkiem kiszonym w ręce i mówi "No Sibelko powiedz oooo-góóó-reeek... ooo-góóó-reeek kiiiii-szoooo-nyyyy" :lol: :ryk:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon sty 17, 2011 12:14 Re: Jadzia i Ernest - już w DS!!!

nooo,a Juleńka też się swietnie zna na komputerze,na pewno :D

co do jedzonka dla Erniego i w ogóle to jeszcze rybki surowe z ośćmi-byle nie tymi ostrymi też mogą jeść :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro sty 26, 2011 20:20 Re: Jadzia i Ernest - już w DS!!!

Nie wiadomo kiedy, ale już przeleciał miesiąc (i 3 dni) jak Erni jest w swoim DS. Myślę, że zadomowił się już na dobre. I kto to pisał, że to agresywny kot :ryk: :ryk: Owszem jak go pomiętosić po brzuszku to i zębami złapie i pazurek wbije :evil: (ale nie za mocno), ale zaraz też i na przeprosiny rękę poliże :) . Na rękach też daje się nosić, powolutku coraz więcej pozwala się czesać, a czyścioch to niesamowity - myje się często. Apetyt nic a nic nie mniejszy - przed 6 rano musi dostać śniadanie i koniec, nie ma na to mocnych, ma swoje sposoby - na szczęście o tej porze i tak muszę powoli szykować się do pracy. Waży już ponad 5,5 kg i ma się zdrowo. Wesołe, zadowolone, b. przymilne kocisko :ok:
Jak się cieplej zrobi będzie więcej przesiadywał na balkonie i obserwował świat bezpiecznie zza szyb. Następne zdjęcia będą na jego "balkonowym tarasie" - a na tym podgląda czy coś tam może nie jedzą w kuchni .... bez niego!? Wykluczone !!
Obrazek

Pozdrawia serdecznie Smarti :1luvu: i też śledzi drugi wątek -smutny ostatnio i także mu b. smutno :cry:
No i liczy na odwiedziny :1luvu:
Obrazek Obrazek

jotce

Od: Pt gru 24, 2010 10:51

Post » Śro sty 26, 2011 20:34 Re: Jadzia i Ernest - już w DS!!!

odwiedzamy Erniaczka, odwiedzamy! :1luvu:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro sty 26, 2011 21:06 Re: Jadzia i Ernest - już w DS!!!

Mam nadzieję, że nasz kochany Erneścik poprawi choć trochę humor Smarti. Tak bardzo jej potrzeba teraz takich wspaniałych wiadomości.
Widać, że Ernest jest szczęśliwy :love:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro sty 26, 2011 22:16 Re: Jadzia i Ernest - już w DS!!!

5,5 kilo, granda w biały dzień :mrgreen: Chociaż to duży kot, niech będzie, że od biedy akceptuję :>

Ja jestem ostatnio psychoaktywna w kwestii odchudzania kociastych ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro sty 26, 2011 22:20 Re: Jadzia i Ernest - już w DS!!!

jotce pisze:Nie wiadomo kiedy, ale już przeleciał miesiąc (i 3 dni) jak Erni jest w swoim DS. Myślę, że zadomowił się już na dobre. I kto to pisał, że to agresywny kot :ryk: :ryk: Owszem jak go pomiętosić po brzuszku to i zębami złapie i pazurek wbije :evil: (ale nie za mocno), ale zaraz też i na przeprosiny rękę poliże :) . Na rękach też daje się nosić, powolutku coraz więcej pozwala się czesać, a czyścioch to niesamowity - myje się często. Apetyt nic a nic nie mniejszy - przed 6 rano musi dostać śniadanie i koniec, nie ma na to mocnych, ma swoje sposoby - na szczęście o tej porze i tak muszę powoli szykować się do pracy. Waży już ponad 5,5 kg i ma się zdrowo. Wesołe, zadowolone, b. przymilne kocisko :ok:
Jak się cieplej zrobi będzie więcej przesiadywał na balkonie i obserwował świat bezpiecznie zza szyb. Następne zdjęcia będą na jego "balkonowym tarasie" - a na tym podgląda czy coś tam może nie jedzą w kuchni .... bez niego!? Wykluczone !!
Obrazek

Pozdrawia serdecznie Smarti :1luvu: i też śledzi drugi wątek -smutny ostatnio i także mu b. smutno :cry:
No i liczy na odwiedziny :1luvu:

Szczęśliwy Erneścik :1luvu: :1luvu: jaki piękny widok!
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw lut 03, 2011 16:04 Re: Jadzia i Ernest - już w DS!!!

No to informacje o Jadzi od Pani Joli:
"Jadzia ma się coraz lepiej i lepiej. Około dwa tygodnie temu dostała dużego apetytu, je jak odkurzacz i ciągle się dopomina. Bawi się bardzo ładnie myszką a przedtem nie chciała. Myślę, że doszła już do siebie po narkozie i operacji. Łapie pazurkami i ząbkami rękę. Cały czas jest przytulaśna. Wmeldowuje się na kolana i ramię gdy tylko się usiądzie. Teraz też mi leży na ramieniu utrudniając pisanie ale daję radę.
Wygląda przez okno będąc na rękach, ale nie znalazła jeszcze drogi na parapet.
Przesyłam kilka zdjęć z myszką."

i zdjęcia (miniaturki, można klikać i powiększać)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No kocham to ostatnie zdjęcie :mrgreen: :1luvu: z resztą wszystkie są cudne i Jadwinia taka szczęśliwa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw lut 03, 2011 16:21 Re: Jadzia i Ernest - już w DS!!!

Moje kochane oba kotusie-jak się cieszę ze takie szczęśliwe są w swoich domkach... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti

Post » Czw lut 03, 2011 17:18 Re: Jadzia i Ernest - już w DS!!!

Mnie też się ciepło robi na sercu, gdy widzę, że kociska trafiły do dobrych domków.
Wyglądają na szczęśliwe :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

[poprzednia][następna]