Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agulas74 pisze:A propos tego ogłoszenia:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z253070682
Pisałam do tych państwa (w zaprzyjaźnionym DT była koteczka do wzięcia), dom zapowiadał się nieźle, ale państwo nie chcą podpisać umowy (piszę o tym, bo pewnie spora część forumowiczów nie będzie chciała oddać kota w takiej sytuacji; jeśli to nie jest kluczowe, warto się z domkiem skontaktować - o ile to jeszcze aktualne). Parter, podobno zabezpieczone okna (dom niewychodzący), poprzedni kot długo żył. Tyle wiem wstępnie.
daggie pisze:Agulas74 pisze:A propos tego ogłoszenia:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z253070682
Pisałam do tych państwa (w zaprzyjaźnionym DT była koteczka do wzięcia), dom zapowiadał się nieźle, ale państwo nie chcą podpisać umowy (piszę o tym, bo pewnie spora część forumowiczów nie będzie chciała oddać kota w takiej sytuacji; jeśli to nie jest kluczowe, warto się z domkiem skontaktować - o ile to jeszcze aktualne). Parter, podobno zabezpieczone okna (dom niewychodzący), poprzedni kot długo żył. Tyle wiem wstępnie.
Hm... moim zdaniem umowa nie jest najważniejsza - jeśli między wydającym a przyjmującym "zaiskrzy" - no nie wiem, to się po prostu czuje - wydaje mi się, że można dać bez umowy.
Ja wydałam kocię bez umowy - ludzie świetni, mieli już jednego kota, niebawem znaleźli jeszcze kotkę i w sumie mają trzy - kontakt mamy stały, wysyłają mi mnóstwo zdjęć wszystkich kotów, piszą długie maile, zapraszają do siebie i na bieżąco wiem, co się dziejeAle po prostu "czułam", że warto tam dać zwierzątko, byli zaangażowani i jacyś tacy fajni.
cynamon i wanilia pisze:Poszukiwany spokojny kocur "ciapek" młody lub dorosły do lat 4, biały z niewielką ilością rudych łatek lub biel z dwoma symetrycznymi, czarnymi plamkami przy uszach lub czarnym ogonem. Pozdrawiam
mam email do poszukującej
wbrew pozorom (wiem, że wymagania niesłychanie sprecyzowane;)) dom dobry. Wrocław.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości