dzien dobry u nas dzisiaj nie pada

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:Chyba wiosna sie zbliża bo Oktusiński sie meeega pieszczoch zrobił - przebija Hanie
mar9 pisze:agakow82 pisze:Chyba wiosna sie zbliża bo Oktusiński sie meeega pieszczoch zrobił - przebija Hanie
to dobrze, że jest Was dwoje, możecie podzielić się robotą tak, aby oba futra były należycie wysmyrane![]()
Buziaczki dla dueciku posyłam![]()
kalair pisze:
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:Chyba wiosna sie zbliża bo Oktusiński sie meeega pieszczoch zrobił - przebija Hanie
to dobrze, że jest Was dwoje, możecie podzielić się robotą tak, aby oba futra były należycie wysmyrane![]()
Buziaczki dla dueciku posyłam![]()
Marysiu musze przyznać ze to futra sobie nas podzieliły i kazdy z kotów wybrał os do pieszczot
Hania uwielbia Marcina
A Oktus mnie![]()
mar9 pisze:A Oktus mnie![]()
agakow82 pisze:Tak prawda.Ale Hania jest kotką Marcina a on jest tylko jejNormalnie zazdrosna jest o niego.Jak Oktus pojdzie do Marcina to Hanna zawsze sie wciśnie miedzy panów i Oktus rezygnuje
Jak eustachy do Nas przyjdzie to wszystko jet ok do póki eustach do Marcina na pieszczoty nie pojdzie
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości