Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Wczoraj wieczorem do lecznicy został przywieziony kociak. Był w ciężkim stanie - okazało się, że ma zapalenie płuc, był straszliwie zapchlony![]()
Jego mama została zabita przez auto i maluch strasznie płakał. Ten płacz uratował mu życie. Gdyby nie został wczoraj przywieziony do lecznicy .................
Kicio ma około 3 - 4 miesięcy, najprawdopodobniej jest biało-szary - trudno jednoznacznie określić kolor bo maluch jest straszliwie brudny. Nie można go wymyć - bo stan nadal ciężki ..... Maluch syczy, ale wzięty na ręce bardzo się wtula w człowieka .....
Zofia&sasza zrobiła zdjęcia maleńtasowi - Zosiu dziękuję bardzo![]()
Bardzo proszę o kciuki - kicio jest pod doskonałą opieką, ale kciuki się przydadzą
Zofia&Sasza pisze:Oto i on - na moje oko biało srebrny. Leży sobie bidulek przytulony do butelki z ciepłą wodą...
Gdzie ja jestem? Gdzie mama?
Przytulę się do tego takiego ciepłego...
Czego chcą ode mnie ci wszyscy Duzi?
Boję się! Bardzo się boję!
jasdor pisze:Aż mi sie łezka zakręciła
jasdor pisze:Zdjęcia będą !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Az podziw bierze, jak do tego hm...hm. zabiegupodchodzisz, jako facet. Mój syn powiedział, że w TYM celu ze mną do weta nie pojedzie bo to barbarzyństwo jest
A ja wlaśnie niedawno o Was myślałam, nawet miałam napisać, ale jakoś tak ...zapomniałam
![]()
![]()
Czekamy na fajne fotki, Oczuś pewnie nie do poznania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości