Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 16, 2011 18:55 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

Moi drodzy mogłem na chwilę wejść na internet i chcę podzielić się wspaniałą nowiną że Oczatek skończył roczek,nikt nie wie kiedy dokładnie urodziło się biedne maleństwo ale z obdukcji po znalezieniu to właśnie by wynikało.Nasze kocisko jest bardzo towarzyskie i niezwykle kasownikowe bo ząbkami kasuje co się tylko da a zaczepki w łazience są jego ulubionymi.Wita mnie niezwykle wspaniałym miaukiem i nabrał na zimę trochę sadełka.Biedaczek czasem trochę odkrztusza ale to nie to co kiedyś.Fodeczki będą ale nie dorobiłem się jeszcze aparatu i muszę od kogoś pożyczyć.Pozdrawiamy :kotek: :1luvu:

marek5476

Od: Pt kwi 16, 2010 17:24

Post » Nie sty 16, 2011 19:00 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

Tak trzymać, Chłopaki! :piwa: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 16, 2011 19:08 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

Już roczek 8O Ale ten czas ucieka :roll:
No to w takim razie duuuuuużo zdrówka dla Was obu :piwa:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie sty 16, 2011 21:21 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

Za kolejny rok, i drugi i trzeci i .... :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie sty 16, 2011 21:40 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

:D :D :D :D :D :D - bardzo liczyłam zakładając ten wątek - prawie rok temu - na taką końcówkę, ale w najśmielszych myślach wtedy nie przypuszczałam, że tak to się potoczy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Przypomnę - na początku było tak:
Aleksandra59 pisze:Wczoraj wieczorem do lecznicy został przywieziony kociak. Był w ciężkim stanie - okazało się, że ma zapalenie płuc, był straszliwie zapchlony :(

Jego mama została zabita przez auto i maluch strasznie płakał. Ten płacz uratował mu życie. Gdyby nie został wczoraj przywieziony do lecznicy .................

Kicio ma około 3 - 4 miesięcy, najprawdopodobniej jest biało-szary - trudno jednoznacznie określić kolor bo maluch jest straszliwie brudny. Nie można go wymyć - bo stan nadal ciężki ..... Maluch syczy, ale wzięty na ręce bardzo się wtula w człowieka .....

Zofia&sasza zrobiła zdjęcia maleńtasowi - Zosiu dziękuję bardzo :1luvu:

Bardzo proszę o kciuki - kicio jest pod doskonałą opieką, ale kciuki się przydadzą :ok:

Zofia&Sasza pisze:Oto i on - na moje oko biało srebrny. Leży sobie bidulek przytulony do butelki z ciepłą wodą...

Obrazek
Gdzie ja jestem? Gdzie mama?

Obrazek
Przytulę się do tego takiego ciepłego...

Obrazek
Czego chcą ode mnie ci wszyscy Duzi?

Obrazek
Boję się! Bardzo się boję!

Marku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Oczatku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Z utęsknieniem czekam na zdjęcia Was obu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie sty 16, 2011 21:56 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

Aż mi sie łezka zakręciła :cry:

jasdor

Post » Nie sty 16, 2011 22:05 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

jasdor pisze:Aż mi sie łezka zakręciła :cry:

Oj tam - przecież wszystko OKI :D :D , nie trzeba płakać :D :D :D

Aleksandra59

Post » Nie sty 16, 2011 22:06 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

Wiem, wiem, to tak za szczęśliwe zakończenie, no i dobrze, że dzięki Markowi wiemy, że z kiciem OK

jasdor

Post » Pt lut 11, 2011 11:54 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

Moi drodzy bardzo mi miło poinformować że Oczatek stał się dorosłym kiciem a ma 13 miesięcy.Znaczy teren gdzie się tylko da zatem jak się trochę ociepli pojedziemy na mały zabieg do Wilanowa.Niedawno odwiedził mnie brat i zrobił masę zdjęć,właśnie dostałem je na płycie i około niedzieli zamieszczę je tutaj.Oczatek uwielbie siedzieć przy oknie i mracza do wszystkiego co się rusza ,siedzi tak nawet prawie całą noc..Pozdrawiamy futerkowo wasze pociechy :kotek: :1luvu:

marek5476

Post » Pt lut 11, 2011 12:21 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

Zdjęcia będą !!! :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Az podziw bierze, jak do tego hm...hm. zabiegu :mrgreen: podchodzisz, jako facet. Mój syn powiedział, że w TYM celu ze mną do weta nie pojedzie bo to barbarzyństwo jest :twisted: A ja wlaśnie niedawno o Was myślałam, nawet miałam napisać, ale jakoś tak ...zapomniałam :oops: :wink:

Czekamy na fajne fotki, Oczuś pewnie nie do poznania :1luvu:

jasdor

Post » Pt lut 11, 2011 12:23 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

jasdor pisze:Zdjęcia będą !!! :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Az podziw bierze, jak do tego hm...hm. zabiegu :mrgreen: podchodzisz, jako facet. Mój syn powiedział, że w TYM celu ze mną do weta nie pojedzie bo to barbarzyństwo jest :twisted: A ja wlaśnie niedawno o Was myślałam, nawet miałam napisać, ale jakoś tak ...zapomniałam :oops: :wink:

Czekamy na fajne fotki, Oczuś pewnie nie do poznania :1luvu:

Na facetów nieźle działa argument: "A jakbyś się czuł, gdybyś całe życie chciał - a nie mógł" :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt lut 11, 2011 14:11 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

Tak trzymać! :ok:
I czekamy na foty :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 13, 2011 15:20 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

Moi drodzy zatem zaczynamy ze zdjątkami,pierwsze będzie na próbę bo czynię to rzadko,jak nie wejdzie to nie ma zmartwienia.
Obrazek
Oczatek w pozie wręcz artystycznej

marek5476

Post » Nie lut 13, 2011 15:28 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

Niestety nie widać zdjęcia ..... Marku - działaj dalej :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Nie lut 13, 2011 16:04 Re: Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

Poniżej zdjęcia wstawione dzięki pomocy Aleksandry
Ostatnio edytowano Nie lut 13, 2011 16:35 przez marek5476, łącznie edytowano 1 raz

marek5476

[poprzednia][następna]