Poproście Arcanę - proszę... to niedaleko i naprawdę jest szansa że znajdzie czas... już pomogła wielu kotom..
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Każda propozycja jest na wagę złota i super że może być kilka -wtedy można wybrać tę najszybszą, a czas, w przypadku carlita, odgrywa niezwykle istotną rolę.
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Pewnie A więc propozycje - zgłaszać się! Ja mogę we wtorek, tylko chociaż o bilet w jedną stronę proszę Jeżeli nie będzie wyjścia to i pojadę bez tego.