nic się nie chwaliłam ale w niedzielę odwiedziliśmy Mikusia. Szkoda tylko, że nie padł mi w objęcia z zachwytu ale chwilę się pomizialiśmy i przemyciłam kilka chrupek w celu podlizania się Jednak po 15 minutach pognał na kuprze na pokoje i potem jeszcze tylko kukał na mnie zza rogu. Pęcherz ok, dla odmiany ma jakieś problemy żołądkowe ale to niestety, wszystko wina kręgosłupa Jakiś tydzień wcześniej dostał w prezencie na Mikołaja swoje chrupki ale coś wspominał, że prezenty przyjmuje cały grudzień:)
iwona66 pisze:Tweety moze byś w moim imieniu podwiozła paczkę dla Mikiego ,co
nic nie wiem o kolejnym kursie do Wrocka ...
chciałabym życzyć wszystkim Świąt szczególnych, w rodzinnej, ciepłej atmosferze, z czasem na zadumę i wyciszenie. Aby kociuchy nie chorowały, znajdowały najlepsze na świecie domy i wszystkie miały pełne brzuszki.
wpadlam zyczyc wszystkim najbardziej szczesliwego i najbardziej kociego Nowego Roku Zdrowka, milosci i pieniedzy cala mase, a kotkom, ktore pod Wasza opieke, by znajdowaly szybko najlepsze domy, by zadnych powrotow z adopcji nie bylo, zeby sie kotkom szczescilo pod kazdym wzgledem, i niech zmaleje w nadchodzacym roku liczba bezdomnych zwierzakow o polnocy bede myslami ze wszystkimi kotkami swiata
Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei. Ile Lepper miał wyskoków - tyle szczęścia w Nowym Roku.
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "
wykorzystam wątek Miko, bo i dla niego przydałby się worek karmy pojawiła się ankieta na kandydata miau do konkursu w Krakvecie viewtopic.php?f=1&t=123682&start=30&view=viewpoll jeżeli jest to możliwe to prosiłabym sympatyków Pana Prezesa o głos na AFN