Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 16, 2011 14:04 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Ja właśnie przyszłam o autko zapytać...
Dorota ja kocham francuskie auta, bo mi się wygląd podoba, ale... one ponoć straszliwie awaryjne. A Ty na wygnanowie nie możesz sobie na to pozwolić.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie sty 16, 2011 14:44 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Super autko Dorotko. :ok:

Ile pali na 100km?
Jaka pojemność?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie sty 16, 2011 15:28 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Ufff, doczytałam... Ale naprodukowaliście stron :roll: A jaki zakres tematów :lol:

Fajne autko! Francuskie wcale nie są awaryjne, to tylko mit :evil: Znajomy kiedyś wszystkim wokół rozpowiadał, jakie to francuskie samochody są do d..., że awaria za awarią, a później się okazało, że zatarł silnik, bo oleju nie dolewał ani nie wymieniał przez 10lat... Samochód przez cały ten czas jeździł bez najmniejszej awarii...

Widzę, że przygotowania do przeprowadzki ruszyły pełną parą! :ok: Cieszę się, że wszystko się Tobie układa!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Nie sty 16, 2011 15:33 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Autko bardzo mi się podoba :ok: Też bym takie chciała dla siebie 8)
kasia86 pisze:Jaka pojemność?
1.2 jak doczytałam to i pali pewnie niedużo :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie sty 16, 2011 16:58 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

fajne autko :mrgreen:
SecretFire pisze:Mama chce po poludniu przyjsc i swoje piec groszy do mieszkan oddac. Chociaz jej tak pokaze ale wybierac bede ja. Oni i tak mnie nie odwiedza, to niech sie nie wtracaja.
na pewno Cie bedą odwiedzac :piwa:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie sty 16, 2011 17:25 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Francuzy wcale się nie psują, zależy tylko jak się o nie dba. Ja też może będę miała francuzika :),
ale nie takiego wypasionego jak twoja Renatka :roll: http://img13.allegroimg.pl/photos/400x3 ... 09754998_2

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Nie sty 16, 2011 17:35 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

U mnie i u rodziców od zawsze są tylko francuzy.
Co prawda nigdy nie Renault.

Peugeoty i Citroeny są super.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie sty 16, 2011 19:06 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Dorotka, piekny Modus. Będziesz zadowolona :1luvu: Jestes juz zdecydowana ?

Miałam sportowego francuza z tej stadniny przez 7 lat. Pod koniec psuła się faktycznie nieco elektronika. Poza tym było bez zarzutu. Płakałam jak go sprzedawałam, bo to było moje pierwsze auto, wypieszczone i cudowne, podtuningowane, zwrotne i beardzo ekonomiczne, 16V :D . Same auta sa OK, ale serwis autoryzowany Renau.... to niestety inna bajka. Nie dam sobie wmówic, ze to nie sa naciagacze. Z reszta w obecnych czasach który ASO nie jest ... :roll: Może w Niemczej jest lepiej :ok:

Trzymam za dobre negocjacje mieszkaniowe :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie sty 16, 2011 20:46 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Super autko :!: Ostatnio dużo myślałam o zmianie samochodu. Mój osobisty :D mechanik polecił mi właśnie francuzika.

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Nie sty 16, 2011 21:03 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Jestem znowu. Sorry, ale nie bede dawac sie zmylic, bo za duzo i czesto sluchalam. Mi i mechaniki i znajomi, ktorzy handluja autami, powiedzieli ze teraz to tylko trzeba patrzec na to co sie podoba, bo auta sa na takim poziomie, ze nie ma dobre i zle, tylko sprawa gustu. W nowej pracy bede miala dwuch mechanikow, to mi w razie czego pomoga. Z Fordem mialam wiecej zlosci i dolegliwosci co warte.

Dzis jestem juz strasznie wykonczona. Przeszlo trzydziesci ludzi sie mi przez mieszkanie przewinelo do ogladania, bo wiadomo w niedziele maja wiecej czasu a i mi na reke poszlo. Tylko ze nie moglam sie porzadnie zabrac za pakowanie. Jutro jeszcze trech chce przyjsc po poludniu i obejrzec. Taka mloda dziewczyna w ciazy zrobila na mnie najlepsze wrazenie, bo taka spokojna i jakos kochana.

Moja mama mi truje zycie. Jak tak beda dalej robic, tata tez nie lepiej, to do przeprowadzki wole jesc suchy chleb niz isc do nich na obiad albo z nimi telefonowac. Nie mam sily jeszcze tez sie nimi zajac. Powinni mi pomagac i dodawac otuchy a oni mnie mecza. Rozumiem, ze sie martwia o mnie. Ale do cholery, ja jestem juz 3 x 7 a nie 5! Mam prawo jazdy i wiem co to sex, to przed czym mnie chca chronic? Przed tymi zlymi ludzmi?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie sty 16, 2011 21:18 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Czytałam Dorotko, ale nie mam siły już pisać,
ten weekend jakoś prędko mi zleciał :-(
U siebie się przywitałam wieczornie a u Ciebie pożegnam :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie sty 16, 2011 21:20 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

To ja tez do Ciebie ide sie porzegnac. Odpoczynek bedzie teraz chyba dopiero w lato, jak meble poustawiam.

SecretFire

Post » Nie sty 16, 2011 21:21 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Wyobrażam sobie, jaka jesteś zmęczona, biedaku :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie sty 16, 2011 21:25 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

No jestem. Jeszcze tez dzis z bratem znioslam piec na dol. Jakos ciezki byl...

Ide spac. Rano bedzie ciezko sie z pod pierzyny wynurzyc. Jutro po pracy najpierw tych ludzi jeszcze zalatwic no i kuchnie zaczne pakowac. Czas leci.

Dobranoc Dziobeczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SecretFire

[poprzednia][następna]