Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
itaka pisze:Co to znaczy zblatowana
CoToMa pisze:Czy -Milena- wyciaga po cichu stamtąd jakies koty?
koleżanka pisze: wyjaśniam nie wtajemniczonym, że Zofia Domaniewska jest znana w kręgach TOZ jako Andzia Fijoł a tak naprawdę nazywa się Monika B moja znajoma z w-wy . .Ja nadal mieszkam na ul Domaniewskiej i znam matk,e Moniki, która nazywa się Zofia.. Monika nigdy nigdzie nie pracowała dłużej niż wynosił okres próbny ponieważ jest konfliktowa. Całą jej rodzinę zawsze utrzymywał mąż natomiast Monika odwiedzała schroniska dla zwierząt ale głównie w tym celu aby nawiązywać tom znajomości - z tego co wiem schroniska też jej nie wpuszczają bo jedynie robiła tam ferment i zamieszanie i pewnie dostała zakaz wstępu do schroniska w Korabiewicach i stądten j ten jad i nienawiść
Zofia&Sasza pisze:Z księgi gości Korabiewic:koleżanka pisze: wyjaśniam nie wtajemniczonym, że Zofia Domaniewska jest znana w kręgach TOZ jako Andzia Fijoł a tak naprawdę nazywa się Monika B moja znajoma z w-wy . .Ja nadal mieszkam na ul Domaniewskiej i znam matk,e Moniki, która nazywa się Zofia.. Monika nigdy nigdzie nie pracowała dłużej niż wynosił okres próbny ponieważ jest konfliktowa. Całą jej rodzinę zawsze utrzymywał mąż natomiast Monika odwiedzała schroniska dla zwierząt ale głównie w tym celu aby nawiązywać tom znajomości - z tego co wiem schroniska też jej nie wpuszczają bo jedynie robiła tam ferment i zamieszanie i pewnie dostała zakaz wstępu do schroniska w Korabiewicach i stądten j ten jad i nienawiść
Umarłam![]()
![]()
Od dziś mówcie mi Andzia Fijoł
![]()
![]()
Zofia&Sasza pisze:Ja to Andzia Fijoł vel Monika BPodobno...
casica pisze:Zofia&Sasza pisze:Ja to Andzia Fijoł vel Monika BPodobno...
No cóż, dopiero w dwóch osobach, ale jak będziesz juz w trzech, to będę miała kilka próśb
Zofia&Sasza pisze:Z księgi gości Korabiewic:koleżanka pisze: wyjaśniam nie wtajemniczonym, że Zofia Domaniewska jest znana w kręgach TOZ jako Andzia Fijoł a tak naprawdę nazywa się Monika B moja znajoma z w-wy . .Ja nadal mieszkam na ul Domaniewskiej i znam matk,e Moniki, która nazywa się Zofia.. Monika nigdy nigdzie nie pracowała dłużej niż wynosił okres próbny ponieważ jest konfliktowa. Całą jej rodzinę zawsze utrzymywał mąż natomiast Monika odwiedzała schroniska dla zwierząt ale głównie w tym celu aby nawiązywać tom znajomości - z tego co wiem schroniska też jej nie wpuszczają bo jedynie robiła tam ferment i zamieszanie i pewnie dostała zakaz wstępu do schroniska w Korabiewicach i stądten j ten jad i nienawiść
casica pisze:Zofia&Sasza pisze:Ja to Andzia Fijoł vel Monika BPodobno...
No cóż, dopiero w dwóch osobach, ale jak będziesz juz w trzech, to będę miała kilka próśb
magaaaa pisze:Zosia, Ty jako jedna (jedyna?) zrobiłaś coś w tej sprawie.
Jestem zła na gierki, którym sama też uleglam![]()
Niepotrzebnie.
Milena pisząc rozpaczliwy apel na FB musiała liczyć się tym, ze ktoś zechce działać.
Szkoda, ze to zostało zaprzepaszczone.
Mam już innego kota na DT, ale wtedy mogłam i chcialam pomóc.
głównie w tym celu aby nawiązywać tom znajomości
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 310 gości