_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Jutro o 9,15 operacja amputacji kikuta . Wet i ja podejrzewamy ,że przyczyną urwania łapki może być silnik samochodu i to stało się już kilkanaście dni temu. Że nie wykrwawił się na śmierć. Staś to cudowny i kochany kotek . Ma szalony apetyt , ale kiedy stawiam mu jedzonko patrzy z niedowierzaniem i pomiaukuje jakby pytał czy może i czy to jego. Kiedy zacznie już jeść co chwilę ogląda się za siebie . Jest bardzo delikatny i spokojny , wręcz cichutki / nawet dobrze bo nie wszyscy byliby zadowoleni z jego pobytu w piwnicy. Śpi w dużym pudle na miękkim posłanku i widać ,że cieszy go własny , ciepły kąt.
mam nadzieję, że wszystko kocie się przyda fajnie, jeśli coś pomogłam.
Kefir po amputacji szybko doszedł do formy i biegał sprawniej, bo mu ten kikut nie przeszkadzał i nie kusił do stawania na nim. Kciuki trzymam i myślę o kocie!