Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 13, 2011 9:07 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

No właśnie, ciekawe co.. 8)
Witamy Sihajke i koteczki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 13, 2011 15:55 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Suszy ścianę :)
Witam.
Dowiedziałam się o takim czymś jak nawiewnik okienny. Ponoć bardzo dobra rzecz, odprowadza wilgoć z mieszkania, filtruje powietrze i w ogóle cuda robi. Postanowiłam to zamontować i przestać się martwić, czy dostatecznie wietrzę mieszkanie, bo to ustrojstwo samo tego będzie pilnowało. Będziemy mieć zdrowsze powietrze - ja i moje kotki :) Wczoraj więc się dowiadywałam i latałam, a w sobotę będzie montaż. A zapomniałam kupić żarówkę, kupuję już ze 2 tygodnie....
Jutro z Morfeuszkiem na ostatni zastrzyk na nietrzymanie moczu. 25 Gaja i Morfeusz mają szczepienie. A od lutego zaczynam kurs jazdy samochodem :) Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, oczywiście :)
A w garnku gotuje sie zupka.... :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw sty 13, 2011 16:05 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

A jaka Sihajko? :D
O, będziesz robić prawko? To już trzymam! Buziaczki dla Morfunia! :1luvu:
A żarówki kupujesz, jak ja sól.. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 13, 2011 16:07 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

A jakaś taka zacierkowa będzie :)
Morfunio wycałowany :)
Rozczulił mnie dzisiaj jak przyszłam do domu. Widać, że spał, bo taki rozespany przyszedł mnie witać, aż się zachwiał jak jeszcze sobie doziewywał :) Chwyciłam go od razu i wycałowałam ten kochany pyszczek :)

Sihaja

Post » Czw sty 13, 2011 16:31 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ode mnie też? :D :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 13, 2011 16:37 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

też tez :)

Sihaja

Post » Pt sty 14, 2011 8:43 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

ObrazekSihajce i koteczkom!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sty 16, 2011 11:20 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dzień dobry :)
Nawiewnik okienny już na swoim miejscu. Od wczoraj chodzę po mieszkaniu i staram się wyczuć, czy rzeczywiście powietrze stało się lepsze :lol: Mam nadzieję, że tak :) W domu wcale nie zrobiło się chłodniej, czego najbardziej się obawiałam, w końcu zrobili mi dziurę w ramie okiennej... Mam nadzieję, że wyjdzie to nam na zdrowie. Patrzę na moje koty i też w nich próbuję odnaleźć aprobatę, ale one zachowują się jak zwykle... przynoszą mi sznureczki do zabawy :) Morfeusz głośno oznajmia, że się nudzi.... :)

Sihaja

Post » Nie sty 16, 2011 11:25 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

A u nas zakładamy ogrzewanie - bałagan niesamowity, wuj w stresie, Pucuś pod tapczanem. Ja profilaktycznie zaczynam chorować (drapie mnie w gardle, bolą kości). Niech TŻ wszystko przejmie i zobaczy jak fajnie. Ja za to wykonam dziś pierogi z owocami. Mratawoj biega po dworze, łapki ma uwalane błotem, wcale mu nie przeszkadza, że białe skarpeteczki są ciemnoszare. Świnia, nie kot...
Obejrzałam te nawiewniki. Fajny patent, może też się skuszę ?

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Nie sty 16, 2011 11:29 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Mratka, a co to bedą za owoce w tych pierogach :)
Ogrzewanie teraz? Zimą? Jejjjj.... Połóż się do łóżka i z tego strategicznego miejsca wydawaj polecenia :)

Sihaja

Post » Nie sty 16, 2011 11:31 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Szukam dywaniku do pokoju, na razie w necie, a potem będę próbowała w realu. Znalazłam coś takiego:
http://www.dywany-online.pl/wlochacze/solen-1-2
Tylko nie wiem, czy nie będzie wszystko za monotonne....

Sihaja

Post » Nie sty 16, 2011 11:39 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihajko, zalezy do jakich mebli. Ale jak lubisz spokojw kolorystyce i takie kawowe, stonowane wnetrza to spoko- ladny :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie sty 16, 2011 11:43 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Mosiulku, ja już chyba z dziesięć dywanów przytargałam do domu, bo mi się podobały w sklepie, a jak położyłam to ni w kij ni w oko... nie mogę dopasować już od lat. Dlatego muszę kupować w sklepie na miejscu, żeby potem móc oddać... :)
No ładny ten dywanik, ale jak będzie wyglądał u mnie to już całkiem inna sprawa. Muszę go tu poszukać, w sklepach...
:)

Sihaja

Post » Nie sty 16, 2011 12:11 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ten amarylis piękny :-) Z tego co pamiętam ze zdjęć wnętrze masz raczej stonowane to może coś ożywiającego właśnie. Ten z kwadratami też fajny jest. Dobrze że masz możliwość przymierzyć i oddać w razie czego.
Mi się marzy dywan w jednym kolorze. Ewentualnie w Ikei jest taki w różnych odcieniach tego samego koloru. Ale to kiedyś bo na razie są pilniejsze rzeczy.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

[poprzednia][następna]