Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:...
Mam wieści z ostatniej chwili... Z dziś
W schronisku jest półroczny kocurek z lekko uszkodzoną miednicą. Na razie nie może sam oddawać moczu. Cewka moczowa jest drożna. Dopóki wszystko się nie pozrasta musi być odsikiwany przez ucisk pęcherza moczowego. Pilnie potrzebny dom tymczasowy. Można powiedzieć, że jest to stan zagrożenia jego życia. To taki Sylwuś Drugi.
Jeśli ktoś mógłby pomóc - bardzo proszę...
On ma całe życie przed sobą...
iwcia pisze:Duszek686 pisze:...
Mam wieści z ostatniej chwili... Z dziś
W schronisku jest półroczny kocurek z lekko uszkodzoną miednicą. Na razie nie może sam oddawać moczu. Cewka moczowa jest drożna. Dopóki wszystko się nie pozrasta musi być odsikiwany przez ucisk pęcherza moczowego. Pilnie potrzebny dom tymczasowy. Można powiedzieć, że jest to stan zagrożenia jego życia. To taki Sylwuś Drugi.
Jeśli ktoś mógłby pomóc - bardzo proszę...
On ma całe życie przed sobą...
Przypomnę, bo on potrzebuje pilnie dt
smarti pisze:Catnaperka,właśnie mam zamiar żywić go Renalem-jak się da to zapakuj go proszę razem z Carlitem-na tym jechała Jadwinia i pięknie doszła do siebie w trzy tyg. (ale ona była nie tak daleko od normy).
Anka bardzo Ci dziękuję-dostałam PW-Marzenia prześle Ci moje konto bo ona trzyma pieczę nad moimi wplatami.
Dziewczyny,uderzcie może do p.Beatki-jak chciała dać radę z Pelasią to i z Sylwiem sobie poradzi.
Proszę zapytajcie ja chociaż-ten maluch musi dostać pomoc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 470 gości