Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 14, 2011 23:35 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

A we wtorek idę do kina :mrgreen: Się ciesze to się musiałam pochwalić. Jestem okrutnym kinomaniakiem i normalnie ledwo wyjdę z kina to już mnie z powrotem ciągnie ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sty 14, 2011 23:35 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Tez Was zostawie w smakolykach, bo rano po auto jade... :mrgreen: Trzymajcie sie. Wstawie zdjecie o ile go wezme.

Milych snow Wam zycze. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob sty 15, 2011 2:56 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Witam się na wątku :kotek: , będę zaglądać i kibicować w przeprowadzce, bo wiem coś o tym - przeżyłam kilka i wiem, co to za stres... :roll:

Doczytuję jeszcze, ale podzielę się już teraz sobą :wink: A to za sprawą Gibutkowej. Tak - Gibutkowa, zainspirowałaś mnie swoim postem wcześniejszym :mrgreen:
Gibutkowa pisze:Teraz jak jadę na 2 dni do rodziców to już mam fisia, że koty beze mnie zostały, bo kto się tak dobrze nimi zajmie jak ja ;)

Też tak mam, wyrzuty sumienia mnie zagryzają :lol: (pewnie jak większośc forumowiczów :lol: ) A jakoś potrzeby wyjazdów nie mam, chociaż towarzyska jestem i w domu się nie barykaduję :mrgreen:

Gibutkowa pisze:Mam pasje bardziej "domowe" i na to jestem w stanie wydać sporo. Jestem książkoholikiem, na to też ładna kaska idzie ;)

Książkoholik ze mnie też niezły, chociaż staram się więcej korzystać z bibliotek 8)

Gibutkowa pisze:Za to nie pamiętam kiedy byłam ostatnio u fryzjera (chyba jakieś 4 lata temu - ścinałam długie włosy na króciutko), zawsze łapię kucyka i podcinam końcówki sama. Do kosmetyczki tez nie chadzam, bo mam uczulenie na chemię i mam tylko swoje sprawdzone produkty, kosmetyki tez niewiele kosztują (te dla nastolatek :D albo dla niemowlaków).

Co do fryzjera - też odkryłam, że potrafię sama sobie włosy ściąć :mrgreen: I co najważniejsze, dopiero ja sama zrobiłam sobie takie "piórka", których żadna fryzjerka nie mogła wcześniej zrozumieć o co chodzi i odmawiały. Do teraz już 3 razy sama się ścinałam i każdy mówił: "O! U fryzjera byłaś. A gdzie?", a ja na to, że "U siebie 8) " i reakcja każdego bezcenna -> 8O 8O 8O Hihi :wink:
A co do kosmetyków, to odkrywam biochemię kosmetyczną. I oczy mi wychodzą, czym swoje buźki wszystkie "faszerujemy" 8O Polecam strony o tym. Na wizażu też można znaleźć takie wątki :)
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Sob sty 15, 2011 12:31 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

SecretFire pisze:Tez Was zostawie w smakolykach, bo rano po auto jade... :mrgreen: Trzymajcie sie. Wstawie zdjecie o ile go wezme.

Wróciłaś już?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob sty 15, 2011 19:32 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

SecretFire powiedz, co o tym myślisz :? viewtopic.php?f=13&t=122786

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob sty 15, 2011 20:43 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Pakowalam kartony a teraz sie witam. Bylam te auto rano ogladac i mi sie nadal podoba. Bedzie w poniedzialek wymyte i porzadnie siedzenia wyprane i ide go jeszcze raz we wtorek ogladac. Ale juz chyba zaklepie, bo naprawde jest ok.

Lece watek czytac Patmolek.

SecretFire

Post » Sob sty 15, 2011 22:53 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

To zaklepuj - jak się podoba i czujesz, że to to to chyba nie ma na co czekać :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob sty 15, 2011 22:56 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Patmol pisze:SecretFire powiedz, co o tym myślisz :? viewtopic.php?f=13&t=122786

Czesc Ciocie :1luvu:
Patmolku, choc pytasz Dorotke, wtracę swoje trzy grosiki. To ogłoszenie jest specyficzne, sprawia dziwne wrażenie ... Brakuje w nim ciepła czowieka kochajacego koty. W zyciu bym naie zareagowala na takie ogłoszenie mając kocie szczylki do wydania :roll:

A Ty co myślisz motylku ?
:wink:

Pakuj sie Secret, pakuj ! :mrgreen: Rodzicami sie tak nie przejmuje. Sa najwyraxniej starej, klasycznej daty, mysla inaczej. Ale kochają Cię, to sie czuje :ok: To jak juz bedziesz miala nowe autko - wklejaj fota :wink: Bedziemy sie zachwycac :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie sty 16, 2011 8:45 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Witajcie Słoneczka! :)
Jak minęła nocka?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 16, 2011 9:32 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Witam. :)

Dorotko pochwalisz się nam autkiem?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie sty 16, 2011 11:46 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

kasia86 pisze:
SecretFire pisze:Tez Was zostawie w smakolykach, bo rano po auto jade... :mrgreen: Trzymajcie sie. Wstawie zdjecie o ile go wezme.

Wróciłaś już?

Poczekamy, poczekamy :ok: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie sty 16, 2011 12:37 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Szejbal, przepraszam, ze Cie nie przywitalam wczoraj. Ucieka mi wiecznie cos z glowy. Wiec witaj serdecznie w moich progach.
Stala zaloge witam w poludnie. Jestem strasznie nerwowa, jak zwykle. Wiem, ze nie mam sie martwic, ale zoladek moj gra sobie jak chce. Panika mnie zatyka. Mama chce po poludniu przyjsc i swoje piec groszy do mieszkan oddac. Chociaz jej tak pokaze ale wybierac bede ja. Oni i tak mnie nie odwiedza, to niech sie nie wtracaja.
Auto jest te http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b32xrrfokc1k

SecretFire

Post » Nie sty 16, 2011 12:45 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Wszyscy teraz kierowani są nerwami, rodzice też, nie przejmuj się Dorotko. Dla nich to też strasznie kryzysowa sytuacja, a dla Ciebie podwójnie . Musicie przez to przejść i sobie jakoś poradzić.
GUT AUTO :1luvu: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie sty 16, 2011 12:45 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Cześć Dzióbki :)
Fajne autko, a jak z eksploatacją? Drogie w utrzymaniu?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 16, 2011 13:22 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Nie wiem czy drogie, bo jutro dzwonie do ubezpieczenia.

Juz mi od rana wydzwaniaja ludzie o mieszkanie z mojego ogloszenia. Sorry, nie mam czasu na razie.

SecretFire

[poprzednia][następna]