Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:No nie gadajikona też niczego sobie
![]()
Ale ładne zdjecie maluszka
AgaPap pisze:casica pisze:No nie gadajikona też niczego sobie
![]()
Ale ja nie wiem kto zacz ta ikona, chyba za młoda byłam wtedy
anulka111 pisze:Ale ładne zdjecie maluszkaIle on wazy aktualnie i jaki jest z charakteru?
Monostra pisze:Druid mnie nieustannie zachwyca futerkiem i kolorem. Powinni opracować w końcu technikę zdjęć dotykowych.
Z ikonami i imionami to ja bym jednak uważała - niby zabobony, ale coś w tym jest
Monostra pisze:Druid mnie nieustannie zachwyca futerkiem i kolorem. Powinni opracować w końcu technikę zdjęć dotykowych.
Z ikonami i imionami to ja bym jednak uważała - niby zabobony, ale coś w tym jest
casica pisze:AgaPap pisze:casica pisze:No nie gadajikona też niczego sobie
![]()
Ale ja nie wiem kto zacz ta ikona, chyba za młoda byłam wtedy
El Comandante? No teraz to się wnerwiłam, Che GuevaraBóg rewolucji, mikado partyzantki, heros.
casica pisze:Co Wy mnie tak straszycie? Mam nadzieję, że strachy te do El Comandante się odnoszą, a nie do małego?
zaraz się też zacznę bać
Monostra pisze:casica pisze:Co Wy mnie tak straszycie? Mam nadzieję, że strachy te do El Comandante się odnoszą, a nie do małego?
zaraz się też zacznę bać
Kocisko o mądrości druida oraz przekonaniach i charakterze Che byłoby ciekawym połączeniem.
Na wszelki wypadek robiłabym mu zdjęcia z miłym pluszowym misiem lub przynajmniej z Mahatmą Ghandim
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1153 gości