i bÓziaki w Ókochane Pysiaki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:trawa11 pisze:bozena640 pisze:To nie jest drapaczek tylko wiklinowy domek, ale Gromadka lubi się w nim i na nim wylegiwać
![]()
![]()
![]()
no nie wiem ,czemu mi się ten domek z drapakiem kojarzy,a nie da sie tego drapac?. Bo mnie się tak wydawało
Niestety cały jest z wikliny i ma 2 podusie - jedna u góry druga na dole
Ale widziałam taki fajny domek dla koteczków gdzie dach jest drapakiem. Myślę nad kupnem takiego drapaka
kalair pisze:Czyli pracownik ok!Dobrze, że te kontrole nie za często.
mar9 pisze:Całuski posyłam słodkiej gromadce![]()
![]()
![]()
Duża w pracy ok, to teraz podwyzkę powinni Ci dać za dobra pracę, co?
bozena640 pisze:kalair pisze:Czyli pracownik ok!Dobrze, że te kontrole nie za często.
Niestety wczoraj miałam kolejną kontrol
Kociara82 pisze:o o o!!! Co do tej podwyzki to sie podpisuje pod tym obiema rekami
kalair pisze:bozena640 pisze:kalair pisze:Czyli pracownik ok!Dobrze, że te kontrole nie za często.
Niestety wczoraj miałam kolejną kontrol
agakow82 pisze:bozena640 pisze:agakow82 pisze:Dufalku dlaczego nie chcesz miec robionych zdjęc?Cioteczki czekaja na nie z utesknieniem
Fajny macie ten tunelik
Sisek jako jedyny facet w domu musi pomagac duzej![]()
poranne buziaki sle
Ciociu Duża jak tylko jest w domu to z aparatem biega![]()
Bałam się go kupić ale jak się okazało zupełnie bezpodstawnie, jest bezpieczny dla kotów
Dufalku aparat krzywdy Ci nie zrobi a cioteczki oczka nacieszą Twoim pieknym zdjeciem i aksamitnym futerkiem
Kociara82 pisze:ehes, buziaki, buziaki i buziaki... Zacalujemy kiedys te nasze kochane kocie skarby![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 186 gości