DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 15, 2011 0:31 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti - a co dziś powiedziała wetka o Edisi?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 15, 2011 0:39 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

chcialabym zabić Marzenię ale w sumie ma rację...

sama nie dam rady,oczywiście tamte dziewczyny też pomogą ale kosztów leczenia nigdy nie da się przewidzieć a w sumie to chodzi przecież o życie,kocie życie..

a razem już raz dałyśmy radę wrócić kicia z zaświatów więc wierzę ze i nie jednemu jeszcze damy radę pomóc...

a p.dr.od Ediego dziś nie było więc dostała tylko w d..,popłakała i miała spokój :D ale jeszcze tabletka ją czeka.. :(
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sty 15, 2011 0:41 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:chcialabym zabić Marzenię ale w sumie ma rację...

No właśnie. :evil: ciekawa byłam, za co chcesz mnie zabić, ale skoro zmieniłas zdanie to już nie wnikam. :D
przeciez po to masz wątek, a prosisz o pomoc nie dla siebie tylko dla kocich bied, więc nie rozumiem...
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob sty 15, 2011 10:38 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

...wiem, że Marzenia poszła wieczorem karmić blokowe kicie i znalazła potrąconego umierającego Felka,blokowego superkota,zawiozła go do lecznicy ale nie zdołala uratować...Felusiu [']
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob sty 15, 2011 12:34 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Czarny Felek... super kot, osiedlowy amant.. Piękny, duży, lekko puchaty kocurrro, o pysku brytka - z puchatymi pućkami... wetka się zdziwiła, że jest wolnozyjący.. Uwielbiał adorować kotki, było to dla niego ważniejsze niż miseczka z jedzeniem, którą też nie gardził... Jeszcze wczoraj, umierając w piwnicy, była z nim Ruda Łapa, powąchała, siedziała obok.. Ostatnio dużo razem spędzali czasu i jedli z jednej miski.. Felek to też kumpel na odległość mojej Małej. Latem o świcie, kilka razy widziałam jak Mała intensywnie się wpatrywała w coś na podwórku a tuż pod blokiem, na ławce siedział Felek i tak na siebie patrzyli.. w Wigilię wdrapał się na drzewo i miauczał ogłaszając całemu światu, jaki on jest piękny....

Żegnaj kocurku... [*][*][*]

smarti - dziękuję za światełko dla Felusia i za miejsce, gdzie mogłam o nim napisać..

Marzenia11

Post » Sob sty 15, 2011 13:26 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Śpij kochany [*]
ObrazekObrazekObrazek

ket

Od: Wto sty 17, 2006 10:26

Post » Sob sty 15, 2011 13:32 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Felusiu ['] mimo, że nie znałam Ciebie osobiście to będę pamiętać.
magdajedral

Post » Sob sty 15, 2011 13:41 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Biegaj szczęśliwy Felusiu za TM [*]
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob sty 15, 2011 21:55 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti - co u Ciebie i stadka?
Podjęłaś jakieś decyzje odnośnie Rybnika i Carlita?

ja kiepściuchno...ciągle cięzko i płaczę...zaluje, ze nie mam zadnego zdjęcia Czarnego Felka, ale trudno robić zdjęcia nocą aparatem w telefonie komórkowym..

Marzenia11

Post » Sob sty 15, 2011 22:03 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Marzenia przytulam mocno. Wracają przykre wspomnienia. Kilka lat temu przez kilka tygodni obserwowałam bardzo nieufną koteczkę chodzącą ulicą. Jednego dnia dała mi się pogłaskać i nakarmić. Drugiegi dnia widziałam jej ciałko, a raczej to co z niego zostało na ulicy.......
magdajedral

Post » Sob sty 15, 2011 22:06 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

ech... taki los.... ale Czarny Felek miał fajne kocie zycie.. Wiele kotek, jedzonko, a też na umieranie wczołgał się biedak do swojego domu - swojej piwnicy... gdy tam weszłam koty były przy nim... umierał wśród swoich...
dylemat - co jest lepsze: zamknięcie całe życie w domu ale bezpiecznie czy wolność ale z ryzykiem pozostaje dla mnie nierozwiązywalny...

Marzenia11

Post » Sob sty 15, 2011 22:11 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Felusiu [']
Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 15, 2011 22:24 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

A co słychać u wesołej gromadki?
Jak Czarny Księciunio Promyś, Edisonka & co.?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 16, 2011 0:17 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Stadko opanowane i tylko nowe,nieogłaszane kicie zostały,więc można zająć sie przybyszami.

Przyjeżdża więc Carlito,Bąbel i grzybki z Rybnika-nie wiem ile :roll: -spoko grzybki będą w opuszczonym budynku w moim rodzinnym domu ale kwestia dojazdów do nich to kolejne zobowiązanie i nie oszukujmy się-niewygoda.
To jednak dla nich jedyna,jaką widzę,szansa na życie więc wybór był oczywisty.

Promyś jest coraz kochańszy i teraz prowadzimy z mężem nieustanne dyskusje-szukać mu domku czy nie..
Tzn,jak ma białaczkę to i tak zostanie ale ja coś czuję że nie ma i mógłby szukac domku...ale mąz twierdzi że nikt jego życia oraz kociej cudownej woli zycia i osobowości nie doceni tak jak my a i on nikogo nie pokocha tak jak nas-co okazuje w każdym kontakcie :D ...

Edisia mnie nienawidzi bo jestem dla niej uosobieniem udręki tabletkowo - strzykawkowej...
za to jak tylko wychodze z jej pokoju to szaleje z moim meżem za sznurkiem,piłką,myszką-wszystko dobre aby poświrować i zapomnieć o tej wstrętnej dużej-sadystce :twisted:

Trisia traci rujkę -czas organizować sterylkę-alareipan już szuka super domku wychodzacego :) ma być taki jak u Edyci :D

Mela jest najbardziej miziastą mizianką świata i nie wiem..sama bym ją chętnie już teraz zainstalowała do sypialni i nigdy nikomu nie oddała :roll: jednak nigdy więcej rezydenta-moje by mnie wyeksmitowały ..

Twinsy są rozkoszne i powoli poproszę o ogłoszenia-wcale nie razem-spoko mogą być na dokocenie do młodych kiciów :D

..a ja jestem dziś szczęsliwa--czemu spytacie :?:
otóż nabyłam dziś drogą kupna 5x 25 kg =125 kg żwirku do kuwet za jedyne...105 zł !!

nieżle co??-jak ktoś chce patent to jak się ładnie uśmiechnie to moooże sprzedam (patent,nie żwirek :mrgreen: )

jakie to czasem rzeczy potrafią człowiekowi dać szczeście,co...

smarti

Post » Nie sty 16, 2011 0:47 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Obrazek
dobranoc dla całego DT Smarti
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

[poprzednia][następna]