Maria Szczyglińska pisze:Asiu, "pracuje" nad znajomą może sie zdecyduje na kota. kiedyś miała ale odszedł teraz mysla o psie, ale namawiam na kolejnego kota, dzis sie z nia spotkam, popytam, pozdrawiam
Agneska pisze:Maria Szczyglińska pisze:Asiu, "pracuje" nad znajomą może sie zdecyduje na kota. kiedyś miała ale odszedł teraz mysla o psie, ale namawiam na kolejnego kota, dzis sie z nia spotkam, popytam, pozdrawiam
Pracuj, pracuj...![]()
Z psem to tyle kłopotu, na spacery trzeba kilka razy dziennie wychodzić...

.
ASK@ pisze:Bisio coś pociaga nosiem.Chyba wyjazd do lecznicy mu nie posłużył.Jutro mieliśmy iść na biochemię i RTG ale TZ chory więc nie wiem czy wypali. On takze odżył.Bardzo.Bawi sie jak szalony,ma apetyt.Potrafi upomiec sie o jedzenie i o wzięcie na ręce.

Agneska pisze:Skoro TZ i Danka chorzy, to ostałaś się za jedyną latającą dookoła całej rodziny? Gratulacje, nie będziesz się nudzić, a co...

a ja mam juz innych chetnych na moje "wolne miejsce" w chałupie, ale mam wątpliwosci bo nic o kociakach nie wiadomo poza tym są dwie, także miałabym 7 w domu JS

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości